Jak wam się podobały dzisiejsze odcinki??
Wreszcie była jakaś szybsza akcja ;) Transfuzja, poród, śmierć prawie jak "ostry dyżur" w plenerze. A swoją drogą to przynajmniej jest na co czekać do następnego czwartku:)
odcinek ciekawy, bez kitu akcja posunęła się do przodu, chociaz nie spodziewałam się, że Boon odpadnie tak szybko...
coraz ciekawiej robi się z Lockiem, chociaż... to jest już tak zakręcone... dla mnei to on jest takim ich Bogiem;) tekst z niepokalanym poczęciem:)
no i w końcu Claire urodziła!
mam maly problem z pojeciem jedenj sprawy. w dzisiejszych odcinkach (19,20) boon ginie, a w drugiej serii nadal wystepuje. o co chodzi?? pozdro
Bo w 2 serii Sharon bedzie miala flashbacka i on sie w nim pojawi. Boze, czy tak trudno sie domyslic??
W dzisiejszym odcinku (tym drugim) na samym końcu Jack mówi, że Boom nie zginął. Myślałem, że tak powiedział, bo po prostu nie chciał przyjąć do wiadomości jego śmierci. Ale skoro będzie jeszce w następnych odcinkach, to coś w tym jest.
Ps Tak na marginesie, jak piszesz takie rzeczy, to pisz, że spoiler, bo zepsułeś fajną niespodziankę :/ .
Ps2 Ciekawe kiedy jedynka kupi drugą serię???
Sorry, to nie bylo specjalnie. Ale faktem jest ze mozna bylo sie domyslic ze ''siostrzyczka'' bedzie go wspominac. I to wcale nie jest jakas fajna niespodzianka. Niespodzianka bedzie gdy otworza wlaz. Jeszcze raz sorry i Pozdrawiam.
Rzeczywiście Jack powiedział, że Boone nie umarł. Ale zaraz dokończył, że został zamordowany... Tylko o to chodziło
ja się popłakałam jak Boone umarł ;( ;] ehh... ogólnie super... kocham ten serial! ale dzisiaj :( naprawde poruszyło mnie to :( :]
pewnie we wspomnieniach Shanon, albo przywidzeniach lub snach, nie sądzę by zmartwychwstał ;]
jack powiedział coś w tym stylu "on nie umarł, on został zamordowany"
czyli... będzie ganiał z siekierą za lock`iem.. ehh.. co ta wyspa robi z ludzi...
pozdrawiam
A ja myślałem, że zaniosą tego gostka do bunkru i go tam uleczy. O co chodzi kurde z tym bunkrem, coś tam się dzisiaj zaświeciło czy zwidy mialem?
No, zaświeciło się na koniec pierwszego odcinka. Jestem ciekaw co to bylo. Kurde ale jest mi smutno, że Boone umarł :( Lubiłem go. Jack pewnie dostanie szału jak znajdzie Locka. Już nie mogę się doczekać następnych odcinków :)
Scenarzyści dobrze to wymyślili: z wyspy odeszła jedna osoba a pojawiła się druga =]
Prosiłbym też osoby które oglądały drugą serię żeby nie pisały co się stanie. Niektórzy, pewnie większość nie oglądali jej jeszcze i może nie chcą usłyszeć co będzie dalej. Bo jest to troszkę denerwujące. To taka moja mała prośba.
SPOILER BIG SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Wysadzą ten właz od bunkru, tam będzie koleś i całe wielkie miaszkanie podziemią ze wszystkim co dusza zapragnie no i tykający zegar do czegoś niewiadomego, tratwa wróci spowrotem hehe kto to przeczytał to wie juz cząstkę 2 sezonu. Przepraszam jeżeli ktoś to przeczytał i zepsułem radochę ale co tam może ktoś chce coś wiedzieć
No i po co piszesz o 2 serii. Masz z tego radoche czy jak??? Ja juz zaliczylem 9 odc. drugiego sezonu i jestem ciekaw reakcji Lostowiczow gdy obejrza 1 odcinek. A ty to psujesz. Zalosny jestes.
A może poprostu trzeba będzie założyć osobny temat na forum dla ludzi którzy już widzieli drugą serię?? Bo chcąc nie chcąc gdy czyta się wypowiedzi można przez przypadek przeczytać SPOILER, a ja osobiście tego nie lubię bo wtedy nie ma już tego napięcia i ciekawości co się stanie ;).
To może Ci co oglądali już drugi sezon nie wypowiadają się o tym co będzie lecz o sprawach bieżących w serialu?
Popieram Tomashiego!!!! Mimo że oglądał drugą serię nie mówi co się stanie. Popieram takie zachowanie i tak powinno być.
a Tam czepiacie sie , równie dobrze moglem to napisać bez tekstu "BIG SPOILER" i wtedy to by byla chamówa , a tak czytasz na własną odpowiedzialność
Ale i tak ludzie moga nie chcacy zerknac na to co napisales i wtedy to juz lipa. Czy Ty tego nie rozumiesz?? Tu chodzi o poznawanie tajemnicy po kawalku. Napisal ze spojler i mysli ze blyszczy.
Dokładnie. Niektórzy nie chcą wiedzieć co się wydarzy. Jak chcesz sobie rozmawiać o drugim sezonie to załóż osobny temat!!
Albo wejdz se w Lost: The Journey. Tam jest o drugiej serii. I nie podskakuj bo Predatory zawsze na koncu kiepsko wychodzily.
ty rzesz mi pyskujesz tu, szczylu, jak sobie bede chciał to umieszcze takiego spoilera że wszystko będzie zawierał i mi tu nie przytykaj bo to moja wola że go usuwam.
Ales Ty laskawy ze go usuwasz. Powinienes jeszcze przeprosic. Ale to juz chyba bedzie za duzo jak dla Ciebie.
A no faktycznie, sa przeprosiny. Ale nie nazwalbym ich skromnymi. Raczej bezczelne to predzej.
A co do dzisiejszych odcinkow to byly b.dobre. Wizje Locka ocieraly sie o horror co bylo dla mnie duzym plusem. No i szkoda Boona.
O co Ci człowieku chodzi??
Masz jakieś krzywe baje!! Poprostu nie chce wiedzieć co się stanie dalej bo to bez sensu!!
Popieram, co do pisania treści z drugiej części. Też nie oglądałam i już kilka razy przeczytałam coś, czego nie chciałam! A dzisiejsze odcinki były naprawdę niezłe. Ten serial to takie Z Archiwum X;) Drugi odcinek strasznie, strasznie smutny.. ;(
Na takich jak Predator to jeno Mao Tse Tunga. Mogę tylko zacytowac gubernatora Kalifornii: "Ugly motherfucker..." .
Dobra, to ja za kimś powtórzę pytanie, bo szalenie mnie to interesuje, a po co specialnie tworzyć nowy temat:]
CZY KTOŚ MA JAKIEKOLWIEK POJĘCIE O DRUGIEJ SERII W TVP??
Byłabym bardzo wdzieczna za odpowiedź:)
Pozdrawiam.
Byly exxtra:DFajnie ze Claer urodzila.A ten dzidzius!!!Taki slodziudki:):)Ale najwazniejsze dla mnie w tych odcinkach byla smierc Boona-mojego ulubionego bohatera!!Poplakalam sie gdy umieral a jeszcze bardziej kiedy Jack mowil Schannon ze on umarl no i wszyscy sie cieszyli ze Claer urodzila a ona i Jack byli tacy smutni!!!