PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180707
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

to ten film jest chyba najlepszym możliwym rozwiązaniem:
http://www.youtube.com/watch?v=lvck5WRcg6o
Cała masa wspomnień i naprawdę piękne zamknięcie tej ponad 6-letniej przygody.
Miłego oglądania :)

ocenił(a) serial na 10
aqu32

Ciekawe dziękuje za udostępnienie :)

aqu32

Proszę daj do tego napisy

ocenił(a) serial na 10
selden

To nie mój upload, więc niestety, ale nie ma takiej opcji. Możesz spróbować znaleźć ten film gdzieś na torrentach lub opcjonalnie włączyć automatyczne napisy po ang w yt (ale tego akurat nie polecam, bo takie napisy ostro ssą pałkę)

ocenił(a) serial na 9
aqu32

Mnie osobiście ten filmik chwyta za serce - http://www.youtube.com/watch?v=gV5lyY1NvDI

Tortuga033

Fajne,no i ten motyw z Władcy,dzięki!

ocenił(a) serial na 10
aqu32

Osobiście raczej nie lubię filmów w stylu : "O kręcenie . . . " czy "Kuchnia filmowa - jak powstawał . . . " bo nie lubię widzieć co się działo po drugiej stronie kamery, gdyż mi wtedy pryska MAGIA i film się czy serial się dla mnie spłyca.

Czasami lepiej nie wiedzieć jak coś robili.
Niby się domyślasz jak to mogło wyglądać, ale jak już zobaczysz - to to nie to samo, tylko gorzej.

ZSGifMan

Czułem dokładnie to samo jak w dodatkach na dvd obejrzałem jak powstawał jeden z najlepszych odcinków w historii Lost a mianowicie The Shape of Things to Come. Generalnie nie było już po prostu tak fajnie.

ocenił(a) serial na 10
ZSGifMan

Rozumiem Twoje podejście, lecz w tym filmie akurat takich scen nie ma wiele, nie jest o tym jak kręcono sam serial, ale o tym jaka atmosfera panowała na planie, jak aktorzy zżyli się ze sobą, z samym serialem, z Oahu. Myślę, że podobnie jak dla bohaterów, których oni odgrywali, czas spędzony na tej wyspie prawdopodobnie do końca życia pozostanie dla nich jako niezapomniane przeżycie - przygoda życia. Czuć też tę atmosferę rozrzewnienia. Jak powiedział Mathew Fox podczas kręcenia jednego z pierwszych odcinków 'Tu jest tak zajebiście, że aż nie wierzę, że mi jeszcze za to płacą' ;-)

aqu32

A naszemu Danielowi tak się tam spodobało, ze dalej pracuje na Wyspie tylko w innym serialu :)

ocenił(a) serial na 10
aqu32

OK, ale jak się zorientowałem co to za filmik to od razu wyłączyłem. Nie obejrzałem nawet połowy, a napisałem co myślę.

ocenił(a) serial na 9
ZSGifMan

Hehe dokładnie, uświadamiasz sobie wtedy że to tylko aktorzy którzy wykonują swoją pracę. To jednak trochę burzy tą magię.

ocenił(a) serial na 10
aqu32

Świetna rzecz. Aż chciało by się móc zapomnieć wszystko, co się wie o tym serialu i przeżyć to wszystko raz jeszcze :)

ocenił(a) serial na 10
Murdoc

ooo, proszę, siemasz Murdoc .. kopę lat kolego.. chyba aż od finału Cię tu nie widziano ;-)

ocenił(a) serial na 10
aqu32

To prawda. Pomyślałem, że wpadnę i zobaczę czy forum jeszcze żyje.
Już dawno nie myślałem o Lost.. to poniekąd część planu, by jak najwięcej zapomnieć i zrobić sobie kiedyś rewatch wszystkich sezonów ;)
Ale przyznam, że za dyskusjami po każdym odcinku też strasznie się stęskniłem ;)

ocenił(a) serial na 8
aqu32

Link wygasł, masz może jakiś inny?

ocenił(a) serial na 10
NexaT

http://www.youtube.com/watch?v=pxEKeRkpXrw
20 sekund szukania ;-]

ocenił(a) serial na 8
aqu32

Leniwy jestem, dzięki. :)