PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180720
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni
ocenił(a) serial na 10
elbondo13

zgadzam się w 100% co najmniej w pierwszej setce powinien się znaleźć

ocenił(a) serial na 8
elbondo13

dokładnie! Czytając wypowiedzi typu "ten serial to strata czasu" itp, mam ochotę krzyczeć... Pewnie Ci ludzie nawet nie obejrzeli go od początku, zobaczyli kilka odcinków okazyjnie, nie zrozumieli fabuły, a raczej błędnie ją zinterpretowali, i ocenili jak ocenili... Tak się nie robi. Serial według mnie, to arcydzieło. Nie wiem jak można inaczej nazwać ten geniusz...

ocenił(a) serial na 9
MykHaOtyk

Mnie bardziej denerwuję jak się porównuje ten serial do Mody na Sukces. Jakiś ignorant rzucił coś takiego, a reszta ignorantów to powtarza. Inaczej takiego idiotycznego stwierdzenia nie da się wyjaśnić. Ja nie mam nic do ludzi którzy krytykują ten serial, ale jeśli robią to w rozsądny,poważny i w miarę rzetelny sposób i podają jakieś uzasadnienie, dlaczego serial im się nie podobał. Natomiast co innego jeśli ktoś krytykuję po to żeby krytykować (patrz: hejtuje/trolluje). Ewentualnie gada kompletne bzdury, tak jak jegomość który ocenia serial po przeczytaniu streszczenia (sic!)

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

Święta racja!
P.S.
To trzeba mieć sajgon w bani, żeby czytać opracowania jak dla lektur zamiast po prostu obejrzeć sobie serial i najwyżej jak się nie spodoba, bo nie każdemu przecież musi, to najzwyczajniej w świecie przestać!

ocenił(a) serial na 9
ZSGifMan

A no trzeba mieć i jeszcze do tego bezczelnie twierdzić że po przeczytaniu streszczenia wie się więcej od fanów serialu.

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

Tak sobie myślę, że sami "twórcy" nie do końca wszystko wiedzieli o tym serialu, dlatego jest w nim sporo "grochów" i niedomówień / niewyjaśnionych problemów.
Przykład : sławetna ekipa z drugiego kanu!

ocenił(a) serial na 9
ZSGifMan

Wiadomo że serial ma błędy, bo który go nie ma? Twórcy serialu, też ludzie i narobili trochę nielogiczności i błędów większych, bądź mniejszych.

użytkownik usunięty
MykHaOtyk

YES !!

użytkownik usunięty
elbondo13

To mój ulubiony serial ... potem Prison Break

ocenił(a) serial na 8

Zgadzam się, wymienione przez Ciebie tytuły sprawiają, że w trybie natychmiastowym mięknie mi serce, ale...

WIDZIAŁEŚ CZŁOWIEKU HOUSE'A ? :D