PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180350
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Kate+Charli

użytkownik usunięty

Wiecie, ze na planie do serialu ,,Lost", na Hawajach Dominic(Charli) oświadczył się Evangeline(Kate)!!!!!! Nie przejełabym się tym, gdyby nie sceny miłosne, które Kate ma grać z Jackiem! (9 odcinek, druga seria) =))

ocenił(a) serial na 10

No widziałem 9 odc. II serii ale tego pocałunku to ja bym znowu aż sceną miłosną nie nazwał ;) Już chyba pocałunek Kate i Sawyera był bardziej namiętny ;)

klakson

a pozatym ona sawyera pozcałowała bo chciała ratować życie si kate go niechciał pocałować
a jacka chciała chociaż miała jakieś urojenia z tym czarnym koniem skąd można ściągnąć 14??// mój gg jakby ktoś coś wieddział 3243739

ocenił(a) serial na 10
Logan_15

Kiedy ty człowieku pojmiesz, że nie było nawet premiery 13 odcinka????????????? A ty juz 14 chcesz ściągać? :|

Yoasia_4

ten wpis był pomyłką wiem że premiera jest za tydzień w środe 13 odcinka z góry sorry za te bzdury

Logan_15

dziwi mnie tylko że Evangeline prywatnie zakochała sie w dominicu.Widziłem mnóstwo fot kate z jackiem jak sie razem całowali obejmowali śmiali przytulali i dziwne że byli tak blisko siebie i niezakochali sie w sobie........

ocenił(a) serial na 10
Logan_15

KAte i Charlie wogóle do siebie nie pasują. Ona jest dla mnie z wyglądu dojrzałą kobietą, a on niedorosłym chłopakiem :) :) :)

jacussss889

Najbardziej to pasowała by do jacka ale on żonaty.charli jest równy wzrostem znią wyglądajak niedorób a kate piękna laska. Pomyliło sie dziwczynie może sie opamięta.????

ocenił(a) serial na 10
Logan_15

;d Serce nie wybiera. Ale Fox ma żone i dziecko więc tak czy siak nie mogłaby z nim być

13 odc. telewizja ABC pokaze 9 lutego, z tego co mi wiadomo;]

ocenił(a) serial na 8
Alf_

13 odcinek ABC "puści" 8 lutego w środę:)

California

to najszybciej bedze można ściągnąć chyba w środe w nocy lub czawrtek rano nie?

California

to najszybciej bedze można ściągnąć chyba w środe w nocy lub czawrtek rano nie?