Kate i Jack musza być razem!To było widac we wczorajszych odcinkach.Jaki on się na nią patrzy,a jak ona na niego.Wedolug mnie Kate lubi Saywera ale nie kocha go.Napewno. To jest moje zdanie,jakie wy macie??
oj juz bez przesadyy ;/ jeżeli sobie ludzie patrzą w oczy to nie znaczy że to już od razu miłośc..
zle mnie zrozumialas :)) nei chodzilo mi o to ze jak patrza sobei w oczy to jest to od razu milosc.Ogladalas wczorajszy odcinek?)to nie jest zwykle "o fajnie wygląda"...W kazdym odcinku widac ze cos ich od siebie ciagnie.Na poczatku myslalam ze Kate moze byc z Sawyerem,ale teraz bardziej ciagnie aj do Jacka.pozdrawiam :))
Mylisz sie :P Kate nie bedzie z Jackiem tylko z Saywerem. Kata i Saywer tak naprawde pasuja idealnie do siebie ! A co do Jacka to nie martw sie o niego bo prawdopodobnie ma juz kogos na oku :P
to lekka przesada, jeżeli komuś się patrzy w oczy nie znaczy, że od razu wyznaje miłość (jeżeli tak, to mam kłopoty), a do tego Jack ma żonę Sarah, więc chyba nic tego nie wyjdzie.
MAŁY SPOILER!niewiem czy będą razem ale wiem że wreszcie sie pocałują w 6 odcinku chyba .2 sezonu oczywiście
...::: SPOILER :::...
Szczur-X ) Pocałują się w 9 odcinku 2 serii ;)
A poza tym Jack już nie ma żony ... II seria :D
lol nie widzialam 2 serii...:) ale i tak Kate bedzie z Sawyerem haha:) Nie no mam taka nadzieje...Jack?? kogos sobie znajdzie;p jest za spokojny dla Kate;p