1. Do czego prowadzi ten kabel co go znalezli na plazy?
2. Co oznaczaja te tajemnicze liczby? Czy maja jakis zwiazek z dziwnymi wydarzeniami na wyspie?
3. Gdzies na forum przeczytalem, ze rozbitkowie ukoncza budowe tratwy, a wsrod osob ktore odplyna bedzie Sawyer. Czy w drugim sezonie jeszcze sie pojawi? Kto jeszcze odplynie? Czy uda im sie kogos powiadomic o rozbitkach? CZy osoby ktore odplyna jeszcze powroca??
Ten kabel tez mnie ciekawi, no bo zaczyna sie gdzies w wodzie, a kończy wchodząć głeboko w ziemię...To jest bardzo dziwne...Te liczby też są interesujące i to gdzie są wyryte...i wogóle co to właściwie jest. A o to czy odpłyną z wyspy to lepiej nie pytać tych co oglądali, bo nei chcę psuć sobie elemntu zaskoczenia podczas oglądania dalszych odcinków =)
Jestem z LOST na bieżąco, jednakże ten kabel wciąż mnie intryguje i zastanawia, tutaj znajdziecie wiele znaczeń tych liczb http://home.comcast.net/~towhateverend/TLNS1.html [home.comcast.net/~towha ...] a tu jest ciekawa teoria znaczenia tych liczb, że być może są to wpółrzędne GPS http://chaotic.blox.pl/resource/47743274_9f47113551_o.jpg [chaotic.blox.pl/resourc ...]
hejka!
no Lost to jest zarabisty serial ściągam 2 sezon :)zapraszam do mnie niech wpisuja sie fani - Zagubinych
Pozdrawiam!
Wow...Z tymi liczbami to komuś wyraźnie się nudziło skoro aż taką liczbę tego odnalazł =) Nieźle...Ale one na pewno mają jakieś znaczenie, tylko ciekawe jakie...Moze są jakąś powiązane z ta 'czarną górą', czy 'przeklętą' nie pamiętam dokładnie nazwy...A skoro były one nadawane w jakimś sygnale, który wychwoycono, to może to jest to związane z jakąś wojną. Bo gdzie możnaby używać takiego sprzętu co odnalazł Locke??A zresztą jeszcze nie wiadomo co to do końca jest =/
A taką małą ciekawostke tu zarzuce, nie wiem czy ktoś to zauwazył, ale w odcinku 'In Translation', gdy Jin przychodzi do tego innego koreańczyka, żeby mu 'przekazać wiadomość', jego córka ogląda TV i widać tam Hurley'a. Na pewno była to transmisja sprzed jego domu gdy wygrał na loterii. Tami mały smaczek =)
Po co się pytać o takie rzeczy? Nie lepiej poczekać na następne odcinki, albo ściągnąc sobie z netu? Przez takie pytania można popsuc sobie całe oglądanie :/.
Ale ja nie chcę żeby mi ktoś opowiedział co się później dzieje. Ja mam na kompie cały sezon I i 9 odcinków II, ale oglądam to tak jak na TVP 1 leci, tlyko że w innych godzinach =) A o to chodzi na forum, żeby zastanawiać się nad jakimś faktem i popatrzeć na to z wielu stron, żeby później zobaczyć, czy było sie blisko tego o czym się myślało =)