PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180320
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

1. Do czego prowadzi ten kabel co go znalezli na plazy?
2. Co oznaczaja te tajemnicze liczby? Czy maja jakis zwiazek z dziwnymi wydarzeniami na wyspie?
3. Gdzies na forum przeczytalem, ze rozbitkowie ukoncza budowe tratwy, a wsrod osob ktore odplyna bedzie Sawyer. Czy w drugim sezonie jeszcze sie pojawi? Kto jeszcze odplynie? Czy uda im sie kogos powiadomic o rozbitkach? CZy osoby ktore odplyna jeszcze powroca??

ocenił(a) serial na 8
shaggy_2

Ten kabel tez mnie ciekawi, no bo zaczyna sie gdzies w wodzie, a kończy wchodząć głeboko w ziemię...To jest bardzo dziwne...Te liczby też są interesujące i to gdzie są wyryte...i wogóle co to właściwie jest. A o to czy odpłyną z wyspy to lepiej nie pytać tych co oglądali, bo nei chcę psuć sobie elemntu zaskoczenia podczas oglądania dalszych odcinków =)

shaggy_2

Jestem z LOST na bieżąco, jednakże ten kabel wciąż mnie intryguje i zastanawia, tutaj znajdziecie wiele znaczeń tych liczb http://home.comcast.net/~towhateverend/TLNS1.html [home.comcast.net/~towha ...] a tu jest ciekawa teoria znaczenia tych liczb, że być może są to wpółrzędne GPS http://chaotic.blox.pl/resource/47743274_9f47113551_o.jpg [chaotic.blox.pl/resourc ...]

ocenił(a) serial na 10
locust

hejka!
no Lost to jest zarabisty serial ściągam 2 sezon :)zapraszam do mnie niech wpisuja sie fani - Zagubinych

Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 8
NaShI

Wow...Z tymi liczbami to komuś wyraźnie się nudziło skoro aż taką liczbę tego odnalazł =) Nieźle...Ale one na pewno mają jakieś znaczenie, tylko ciekawe jakie...Moze są jakąś powiązane z ta 'czarną górą', czy 'przeklętą' nie pamiętam dokładnie nazwy...A skoro były one nadawane w jakimś sygnale, który wychwoycono, to może to jest to związane z jakąś wojną. Bo gdzie możnaby używać takiego sprzętu co odnalazł Locke??A zresztą jeszcze nie wiadomo co to do końca jest =/

Kristofer

no rzeczywiście z tymi liczbami to ktoś się popisał...

ocenił(a) serial na 8
Emigrate

A taką małą ciekawostke tu zarzuce, nie wiem czy ktoś to zauwazył, ale w odcinku 'In Translation', gdy Jin przychodzi do tego innego koreańczyka, żeby mu 'przekazać wiadomość', jego córka ogląda TV i widać tam Hurley'a. Na pewno była to transmisja sprzed jego domu gdy wygrał na loterii. Tami mały smaczek =)

ocenił(a) serial na 10
shaggy_2

Po co się pytać o takie rzeczy? Nie lepiej poczekać na następne odcinki, albo ściągnąc sobie z netu? Przez takie pytania można popsuc sobie całe oglądanie :/.

ocenił(a) serial na 8
mobi_m

Ale ja nie chcę żeby mi ktoś opowiedział co się później dzieje. Ja mam na kompie cały sezon I i 9 odcinków II, ale oglądam to tak jak na TVP 1 leci, tlyko że w innych godzinach =) A o to chodzi na forum, żeby zastanawiać się nad jakimś faktem i popatrzeć na to z wielu stron, żeby później zobaczyć, czy było sie blisko tego o czym się myślało =)

ocenił(a) serial na 10
Kristofer

ja podobnie jak "pan" powyzej mam all odcinki, ktore sa dostepne ale nie ogladam do przodu tylko najpierw te, ktore leca na TVP1