PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180853
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Którego z bohaterów twórcy nie ośmielą sie zabić aż do samiutkiego końca? wg mnie pewniaki to Locke i Jack (bo pełnią najważniejsze funkcje na wyspie i ciągle są w konflikcie, a jak wiadomo ciekawe konflikty napędzają akcje)

ocenił(a) serial na 10
CypherSoze

pewnie Hugo Hurley bo szkoda byloby zabic takiego sympatycznego bohatera
( albo scenarzysci nas zaskocza i wszyscy zgina ;] )

ocenił(a) serial na 10
CypherSoze

Pewnia Jacka, bo bez niego innym będzie ciężko. Powinien też zostać Lock, ale coś tam Jack kombinuje z Kate chociaż wątpie żeby mu coś zrobili.

ocenił(a) serial na 10
CypherSoze

Jack, Locke, Sawyer i Kate. Z tego wszystkiego IMO najpewniejszy jest Jack - w końcu za coś aktor grający tę postać dostał specjalną premię 250.000 $ :)

ocenił(a) serial na 8
CypherSoze

moim zdaniem huga(hurley'a) jest najfajniejszy

patryk_25

Ja sadze ze wszyscy zginą w ostatnim odcinku, poniewaz na wyspie pojawi sie Chuk Norris. (kopniak z półobrotu)

ocenił(a) serial na 10
CypherSoze

Jeżeli Chucka nie rozzłoszczą, to może ich oszczędzi ;)
Myślę, że zabicie Jacka byłoby intrygujące. Dla mnie pewniakiem (jeśli chodzi o pozostanie do końca) jest Locke. Poza tym fakt, kto by odważył się skrzywidzć Hurleya? ;)

użytkownik usunięty
ewelina_5

A ja sądze, ze jednak Lock moze zginąć :P Tylko nie wiem, kto by za nim płakał :x ( z lostowiczów oczywiście) więc to jego duży plus do pozostania żywym do końca he :P , bo jeżeli nie bedzie miał kto płakać, to jego śmierć tylko tak przejdzie na marginesie :roll:
Pozdrawiam =)

ocenił(a) serial na 8
CypherSoze

Heh a w ogole to skąd ta pewnośc, że ma wszystkich trafic szlag? IMO większośc przeżyje do samego końca, polecą może jeszcze 2-3 osoby. W końcu jakoś i kimś trzeba bedzie poprowadzic odcinki, chyba że ludziom nie będzie sie chciało już dłużej grac:)

ocenił(a) serial na 10
CypherSoze

Wg mnie przeżyje Michael i Walt, bo oni by mieli doszczętnie spieprzone życie, a w szczegulności Michael. Ma syna od niedawna i gdyby zginął to niewiem co bym zrobił...

ocenił(a) serial na 10
CypherSoze

hmmmm wydaje mi sie ze pan Eko, Jack, Kate, Locke, Ana-lucia i Hurley

ocenił(a) serial na 10
Novy

Sawyer'a napewno - po ta sa te wszystkie sondy w gazatach ( nie tylko polskich) . w ten sposob sprawdzaja kogo ludzie chca widziec a kogo nie ... Sawyer jest ulubiencem

Lady_Angel

potwór z czarnego dymu, pies vincent, czarny rumak tudzież jeden z niedzwiedzi...