Więcej: https://kulturalnemedia.pl/ciekawostki/popularny-serial-lost-powraca/
Myślicie, że to prawda? Chcielibyście kontynuacji serialu? :D
http://www.filmweb.pl/news/Powstaną+nowi+"Zagubieni"+z+zupełnie+nową+ekipą-10361 5
To jest chyba trochę stary news?
Ten artykuł akurat sam pisałem (jestem redaktorem naczelnym na stronie Kulturalne Media), w oparciu o źródło - TV Line. Oni podali tą informację 16 lipca. Być może teraz ruszają już jakieś konkretne prace. :)
Jesli tak by postanowili drobic "11 sezon" to lepiej by wyszedl im naprawde za*ebiscie bo jesli serial wychodzi dobrze to sequel powinien byc jeszcze lepszy, watpie troche by to powstalo no ale mam nadzieje ;) .
Już myślałam, że aktorów też tych samych by wzięli... dobrze że jednak nie. Historia cała już jest zamknięta. Chociaż, kurcze, wskrzesili Prison Break, a teraz Lost... W przypadku tego pierwszego, sequel już nie był tak dobry. I to z tymi samymi bohaterami. Lost miałby wyglądać inaczej, z tego co mówi Lindelof, bez starych postaci, ciekawe co tam miałoby być... Jestem sceptycznie nastawiona ;)
"Chociaż, kurcze, wskrzesili Prison Break" - a co powiesz na kontynuację serialu Miasteczko Twin Peaks po 25 latach !!!
Moim zdaniem to tylko kwestia czasu kiedy zobaczymy nowe odcinki LOST-a.
Cholernie ciężko byłoby im odtworzyć klimat pierwszych 4 sezonów, bo dwa ostatnie były porażką z katastrofalnym zakończeniem.
No i aktorzy, obsada była idealna w oryginale. Jednak wcale mnie nie dziwi, że Lindelof się z tego wycofuje, bo byłby bardzo złą reklamą biorąc pod uwagę co zrobił oryginalnym LOSTEM.
Dodam jeszcze, że czymś naprawdę cool byłoby najęcie starej obsady i zrobienie reebotu od 4 sezonu. Po zakończeniu 3 mogło przecież upłynąć kilka-kilkanaście lat. I teraz po wielu, wielu latach Jack odkrywa, jak wrócić na Wyspę :D
A po co kręcić wszystko od nowa?
Stary LOST zszedł na psy, ale miał jedną mocną stronę do samego końca - aktorów. Co prawda amatorka to była poza wyjątkami, ale to byli idealnie dopasowani aktorzy. Wątpię, żeby udało się odtworzyć chociażby w kilku procentach.