Fabuła niezła ale reżyseria tragiczna, nienawidzę tego "nowoczesnego" sposobu kamerowania, soundtrack słabawy. Serial może dobry ale dla nastolatków. Po raz kolejny potwierdziła się teza że po 1990 roku oprócz Twin Peaks wszystkie seriale zeszły na psy. Dla osób o wyższym IQ polecam ambitniejsze kino np. Piekło na Pacyfiku czy Dramat w Andach. Losta sobie darujcie
po prostu moje zachowanie jest adekwatne do tego wątku xd Tak samo jak do burdelu zakonnic nie wprowadzają, ja mądrych wpisów zamieszczać tu nie będę ;>
Oczywiście serial ten, jako bardzo słaby zgarnął 10 nagród Grammy, Złoty Glob i przynajmniej 20 innych wartościowych nagród. Oczywiście jako serial "dobry wyłącznie dla nastolatków" nie zdobył żadnej nagrody z serii "Teen Choice Awards". Jest też nader oczywistym wydawanie innym opinii w stylu "Losta sobie darujcie" kiedy obejrzało się 1 (słownie: JEDEN) ze 128 odcinków tego serialu ;]
I co wspólnego z SERIALEM w stylu "dramat z elementami S-F" mają mieć FILMY oparte o AUTENTYCZNE wydarzenia to chyba wiesz tylko Ty - znawco ambitnego kina."
Całkowicie pominę fakt nazwania ścieżki muzycznej do tego serialu "słabawym", bo być może masz jakieś problemy ze słuchem, o których nas nie poinformowałeś.
Miałam nie pisać nic w tym temacie, ale jednak napiszę.
Daj spokój, widać że to jakaś prowokacja. Przecież kto przy zdrowych zmysłach by pisał o jakimkolwiek serialu dla kogo on jest przeznaczony i wystawiał ogólną ocenę i opinie po obejrzeniu zaledwie jednego odcinka i jeszcze wyskakiwał z IQ i ambicją, oceniając 9/10 "Świętą Wojnę" z tym durnowatym Bercikiem.
Olać go.
Myśl dzięciole: w 99% pilot serialu jest najlepszym odcinkiem całej serii. Skoro więc pilot był słabawy, to nastepne odcinki na pewno nie są lepsze od niego czyli gorsze wiec jaki sens je oglądać. Dowód zakończony.
LOL
Nie mam zamiaru cię przekonywać że LOST nie jest słabym serialem a twoja ocena jest niesprawiedliwa, tym bardziej że zalatujesz zwykłym prowokatorem.
Obejrzyj sobie Amazon (1999-2000), którego lost jest nieudolna kopią a zmienisz zdanie.
Nie zmienię zdania, nie próbuj mnie nawracać.
Poza tym widziałeś jeden odcinek, więc co ty wiesz o LOST
To ty nie masz racji i jeszcze najwyraźniej szukasz przysłowiowego "chu**ja do dupy" (patrz: próbujesz wszczynać bezsensowne kłótnie- gdybyś miał problem z zajarzeniem)
Normalny idiota, dwa posty wyzej pisze masz rację a teraz nie masz racji. Jak klepki ci sie pomieszały znam dobrego lekarza xD
Dowód zakończony, ale oparty na błędnych i nie sprawdzonych założeniach więc jako taki jest nieprawdziwy. Piszesz, że 99% seriali ma najlepsze pierwsze odcinki i po nich wnioskujesz czy serial jest dobry. Na jakiej podstawie? "Band od Brothers" miał bardzo słabego pilota, "Battlestar Galactica" nie był najwyższych lotów a o "X-files" nie wspomnę. Jak dla mnie "teza" o 99% jest z gruntu fałszywa czyli prowadzenie dowodu na jej podstawie powoduje, że zastanawiam się nad "myśl", które zawarłeś na początku wypowiedzi. A odrzucając wszystko inne - czy ci się podoba czy nie to kwestia gustu. Skoro po jednym odcinku z ponad setki jesteś w stanie stwierdzić, że reżyseria jest kiepska, to chyba nie oglądasz za dużo seriali.
Tak tak, ne nagrody grammy srammy i inne powystawiali sobie nawzajem znani członkowie wyznania handlowego i mozesz je o kant doopy potłuc. Taka jest ich wiarygodność, od 1945 polaków nienawidzą.