PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180357
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Jenyy.. :D Matthew Fox jest boski.. :D Super gra swoją role.. :P I woogole.. :D Boski w całości.. :D

JuLaS__xD

kate też jest boska i pasuje i ma być z sawyerem.w innych temat piszą coś innego że ten jego nos......lepszy jest chyba sawyer

ocenił(a) serial na 10
JuLaS__xD

aaa tam, najlepszy meski aktor to Adewale Akinnuoye-Aqbaje, prosciej mowiac pan Eko :)

ocenił(a) serial na 10
Novy

a fe, a fe :P matthew jest straszny :P a jego nos jest naparwde krzywy i czerwony. i wogole jest taki bledziutki i jakis taki chuchrowaty pomimo ze jakies tam miesnie posiada :D nie lubie go a jeszcze bardziej nie lubie postaci jaka gra w lost.

ilmare

ty to chyba jesteś zakochana w sawyerze?! jack ma możo troche większy ale żeby krzywy czerwony.

ocenił(a) serial na 6
Logan_16

A może panie wiedzą o czym świadczy wielkośc i rozmair nosa u faceta??A że krzywy i czerwony no cóż... ;p;p;p;p;p

ocenił(a) serial na 10
McCoy

Eee tam z wygladu Jack nie jest taki zły choć według mnie troche przystojniejszy jest Sawyer...sens w tym że nie lubie postaci jaką gra Matthew Fox dlatego czuje do niego "obrzydzenie"!!Jak ktoś tu mądrze wspomniał Pan Eko może nie jest przystojny ale naprawde fajny...no i oczywiści John Lock...to moja ulubiona postać...taki niepozorny staruszek...w dodatku były inwalida...

ocenił(a) serial na 10
Gosis

No, oczywiscie, ze Matthew Fox jest przystojny!!! I w dodaatku gra Jack'a -moj ideal.

Mam pytanie do logana:ogladasz "Kochane klopoty"?

lost_15

nie nieoglądam "Kochane kłopoty" nielubie tego serialu a co masz coś?

ocenił(a) serial na 10
Logan_16

Nie, po prostu Twoj nick mnie zmylil. To wszystko.

lost_15

logan to koleś z DA uwielbiałem ten serial. Gość to Meachel Whritley

Logan_16

aha i nieprzypominam sobie żeby w " Kochane kłopoty " był jakiś Logan..... chociaz widziałem tylko 3 odcinki kiedyś.

ocenił(a) serial na 10
ilmare

Jeśli Matthew jest brzydki, to co dopiero ja? Ech, chciałbym być takim brzydalem jak on. Nie musiałbym wtedy wychodzić na ulicę zawstydzony. :(

JuLaS__xD

przyznaje Matthew jest łady ale najśliczniejszy jest moim zdaniem Naveen Andrews (Sayid) :*