Wiem że może jest to dość płytkie pytanie, ale jak potoczyły się milosne losy czwórki bohaterów: sawyera, kulisy , katy, Jacka. Nie oglądałam końcowych sezonów bo były dla mnie dość oderwane od rzeczywistości, a bardzo mnie to interesuje. Dlaczego Sawyer rozstał się z Kate i był z julet, jak to wyglądało ?
Tyle się tam działo, że lepiej to obejrzeć (Warto) ;D Dla mnie to fenomenalny serial, którego żaden inny nie przebije.
Całkiem dobry to fakt, ale kiedy zaczęła się ta czasoprzestrzeń to trochę mnie to męczyło. Zdradź mi proszę co z tymi miłościami ^^
Sawyer skończył z Julliet a Jack był z Kate, ale później się rozeszli o ile dobrze pamiętam. Jak to się dalej potoczyło to przyznam się że nie pamiętam. Obecnie oglądam serial po raz 6-7 i jak dojdę do 6 sezonu to dam Ci znać.
Nie, mam wszystkie odcinki na komputerze i robię sobie codziennie mały maraton, czasami 2 odcinki a czasami 5 ;)
Kate była w grupie, która odlatywała helikopterem na pobliski statek, aby wydostać się z wyspy. Sawyer również z nimi leciał, ale helikopter miał dziurawy bak i aby zmniejszyć jego masę Sawyer (jak na cynika i prawdziwego macho przystało :) ) wyskoczył z helikoptera nie uprzedzając o tym innych i popłynął w stronę wyspy. Ta zaś parę chwil później zniknęła na oczach odlatujących gdyż... przeniosła się w czasie do lat 70-tych.
Lata 70-te to czas prężnej działalności inicjatywy Dharma. Sawyerowi, wykorzystując posiadaną już wiedzę, udało się dołączyć do projektu - nie zdradzając przy tym swojego prawdziwego pochodzenia rzecz jasna. Został tam szefem ochrony, a jako że Dharma stała się jego domem i spędził tam w sumie ładnych parę latek - związał się z Juliet. Nie pamiętam już jak się w obozie Dharmy znalazła, ale w każdym bądź razie była to Juliet z XXI w. Reszta ludzi projektu Dharma z którymi miał do czynienia Sawyer jako szef ochrony, to zarówno ludzie których nigdy wcześniej nie znał, jak i znajomi poznani na wyspie, z tym że jakieś 30 lat młodsi - w tym nastoletni Benjamin Linus.
Oczywiście po latach Kate i innym udaje się wrócić na wyspę, spotykają się z Sawyerem (nie pamiętam już czy w latach 70-tych czy teraźniejszych), ale mimo wzajemnych sentymentów Sawyer pozostaje w związku z Juliet.
Co do finału serialu to Sawyer nadal pozostał z Juliet (tak, Sawyer jest z nią szczęśliwy), a Jack i Kate stanowili kolejny związek.
Ogólnie polecałbym Ci obejrzeć chociaż ostatnią serię jeśli nie chce Ci się oglądać całego serialu, bo zakończenie jest naprawdę mocne - tylko trzeba je zrozumieć. W razie czego służę pomocą.
Było trochę zamieszania ale ogólnie jak zrozumie się serial i całe zakończenie to jest kapitalny