PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180324
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Aktorka wcieli się w postać Any-Lucii Cortez, jednej z pasażerek tragicznego lotu 815. Oprócz tego, że jak reszta rozbitków będzie starała się przeżyć na wyspie, rozpocznie flirt z Jackiem.
hym zapowiada sie ciekawie :)

ocenił(a) serial na 10
Bene

zdecydowanie nowa postac znacznie ubarwi fabule chociaz jest ona na tyle rozwinieta ze z niecierpliwoscia czekam na kazdy kolejny odcinek... szkoda ze tak dlugo na sezon 2 trzeba czekac...

ocenił(a) serial na 8
Bene

Rodriguez pojawila sie juz w epizodzie przy barze na lotnisku w odcinku 23 (jesli sie nie myle:). Ciekawe tylko jak autorzy maja zamiar ja wprowadzic na wyspe...

Bene

Zauważyliście, że Any miał miejsce w samolocie 42, a Jack 23. Mówią wam coś te liczby ;)

Bene

Zauważyliście, że Any miał miejsce w samolocie 42, a Jack 23. Mówią wam coś te liczby? ;)

ocenił(a) serial na 6
Maro_2

Czy ona nie pojawiła sie w ostatni czwartek bo akurat przegapiłem ten moment.

użytkownik usunięty
McCoy

no pojawiła się :D czekała na samolot tak samo jak jack : )) i tak sobie rozmawiali i ona z nim flirtowała :P hehe

Ano Michelle jest w drugim sezonie (jej wprowadzenie nie było jakieś naciągane) ale nie jest szczególnie lubianą osobą :D

ocenił(a) serial na 10
Rychoslaw

Blee nie lubie jej !! Grr :P ! najchętniej bym ja wywaliła z serialu :

sevanna

Ja jej nie lubię jako aktorke oraz jako Ane. Bym coś powiedziała, ale to byłby spoiler, więc milcze :D

ocenił(a) serial na 9
Bene

Michelle Rodriguez jest 1 z ogonowców(tył samototu) twarda z niej dziewczyna:)

Pozdro dla fanow serii

ocenił(a) serial na 6
Maniek_11

Tak twarda z niej aktorka może nie jest najpiekniejsza ale zawsze dostaje role ostrych kobitek(Residen Evil, SWAT)Mam nadzieje że W Zagubionych nie dostanie innej roli.

ocenił(a) serial na 10
McCoy

Mi ogolnie sie podobaly wczesniejsze role ale jak narazie w Lost gra taka bohaterke ze osobiscie za nia nie przepadam

McCoy

Ja jej nie lubię i to strasznie. Może też przez te role, zawsze twarde baby. Ech. Szufladkowanie.