PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180697
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Moje wrażenia

ocenił(a) serial na 8

Wakacje zaczęłam z postanowieniem ze nadrobię zaległości w serialach. Zaczęłam właśnie od Zagubionych. Moje odczucia są takie: piewsze dwa sezony super, trzeci napoczątku strasznie nudny jak dla mnie (pewnie dlatego że nie lubiłam Juliet), czwarty bardzo dynamiczny i szybki. Piąty to już masakra, z mózgu zrobił mi się budyń, ale też w pewnym momencie zaczął mnie nudzić. Szósty... No cóż.... Nadal był w pewnym sensie interesujący, ale to już nie było to. Natomiast co do zakończenia: beznadzieja. Spodziewałam się ze jednak twórcom uda się wyjaśnić te wszystkie zagmatwane wątki z poprzedenich sezonów, ale niestety im się to kompletnie nie udało.

użytkownik usunięty
majku4

No ja uważam tak samo,w wakację postanowiłam sobie go odświeżyć,bo tak w całości oglądałam w wakacje rok temu,ale teraz obejrzałam 4 sezony i wziełam się za coś innego.... Ale pomimo tego serial i tak jest świetny i warto obejrzeć chociaż te 2-3 seozny :)

ocenił(a) serial na 10
majku4

Znaczna większość (jakieś 85-90%) wątków i tajemnic została domknięta i wyjaśniona, choć zazwyczaj nie poprzez łopatologiczne wylanie kawy na ławę.
Po szczegóły zajrzyj tutaj:
http://lostpedia.wikia.com/wiki/Portal:Mysteries

ocenił(a) serial na 8
aqu32

Dzięki:)