Mam do was pytanie. Czy wiecie cos moze o mozliwosci kupienia soundtracka (jezeli takowy w ogole istnieje) z LOST? Nie wiem jak u was, ale mnie urzekł ten motyw muzyczny w odcinku 'Numbers' kiedy mowa jest o tych numerkach :) On sobie tak leci tajemniczo i groznie w tle przez caly ten odcinek, a na koncu pojawia sie jeszcze kiedy jest ujecie na ten wlaz i wybite na nim numerki. MIODZIO :) Pojawił sie też w ostatnim odcinku w tvp, ale tylko przez malenki fragment, kiedy Jack, Locke i Sayid ida w kierunku wlazu przez dzungle (wiem mam swira:))
W ogóle muzyka z tego serialu jest moim zdaniem jednym z jego najmocniejszych punktów. Choćby ostatnio emitowany odcinek, gdy wypływali na tratwie - monumentalny motyw, ale nie popmatyczny. Albo motyw z odcinków z panem Locke (Walkabout i Deus ex machina)...
Niestety, na amazon.com nie widzę OST z serialu, więc chyba tylko jakieś amatorskie ripy mogą krążyć po sieci.
tez wlasnie patrzylam na amazon.com czy jest soundtrack... nie ma, a szkoda, bo muzyka jest naprawde rewelacyjna:)