Jak dla mnie Kate, ale może lepiej niech faceci się wypowiedzą.
Btw, Evangeline Lilly ma grać w Hobbicie jakąś elfkę, jak dla mnie to dobry wybór, ona ma taką "elfią" urodę.
tak, ma zagrać elfkę w pierwszej części Hobbita i uważam, że to dobry wybór bo jak zauważyłaś ma rzeczywiście taką elfią urodę,
wracając do tematu, najładniejszą bohaterką LOST jest ... Nikki Fernandez, pamiętacie w ogóle : P,
była na wyspie z chłopakiem Paulo, zginęli od ukąszenia przez pająka, pfff przez zakopanie żywcem :X,
szkoda, bo długo się nie nagrała, a w LOST wyglądała wręcz Z J A W I S K O W O, przynajmniej dla mnie,
pozdrawiam
@Selene85 Nie mogę do Ciebie napisać PM, bloga też nie masz abym tam komentarz zostawił, więc pozostaje mi zapytać się tutaj :] Czemu ukrywasz oceny swoich filmów? ;> (od razu mówię reszcie SORRY za offtop ;P po prostu nie czytajcie zamiast od razu opluwać)
Na początku tak ustawiłam i w sumie nie chce mi się tego zmieniać - jestem dość skrytą osobą, sorry ;)
Co do bloga, to nawet nie wiedziałam, że można jakiś mieć, nie działam zbyt aktywnie na filmwebie. Ok, blog już jest :)
Chodzi o to, że niektórzy, aby ominąć przymus posiadania 10 pkt Filmwebowych (po których osiągnięciu można wysyłać prywatne wiadomości) robią tak, że zakładaj wpis na blogu w komentarzach którego zostawia się wiadomości dla danego użytkownika. Ty założyłaś blog, ale nie masz tam żadnego wpisu ;P i w takiej formie jest bezużyteczny.
A co doocen to po to Filmweb został stworzony, aby każdy mógł się dzielić tym jak ocenia dane filmy. To w sumie nic osobistego o ile nie ocenia się jak Troll ;D wystawiając same 1 i 10 ;]
Dzięki za podpowiedź, nie wiedziałam o tych punktach itd. Jak będę miała chwilkę, to się tym pobawię. :)
odpowiedzi może być więcej, można więc mały ranking zrobić, póki co:
1. Kate - 2pkt
2. Shannon, Claire, Nikki - 1pkt
napisałem to w tym temacie wyżej, :P
Nikki Fernandez, najładniejsza postać kobieca w LOST : ) , dla mnie przynajmniej
Wiem, kim jest Nikki. Zacytowałam Sawyera,który idealnie (parę razy) podsumował tą postać wraz z jej chłoptasiem.
Dla mnie jest nią Juliet (czyli Elizabeth Mitchell)), piękna kobieta o uroczym uśmiechu, ładnych kobiecych kształtach i urzekającym głosie. No i przede wszystkim te oczy :)
Młoda Eloise Hawking nr 1
Nadia nr 2
Lily nr 3
Nora nr 4
Shannon nr 5
Kate nr 6
Nikki nr 7
Ana Lucia nr 8
Alex nr 9
Juliet nr 10
Top 10 z Lost ;) Pierwsza 4 to epizody ale jakie ładne ;)
Dziwi mnie, że jeszcze nikt nie wymienił Ilany, którą zagrała Zuleikha Robinson. Ładna buzia no i najładniejsze piersi w Lost :) Kto oglądał Rzym ten na pewno wie :D
http://tvmedia.ign.com/tv/image/article/907/907672/Zu_Gary_15400991_Max_12205434 26.jpg
Sun jest bardzo ładna, ale jak na Koreankę to przeciętna.
Shannon za bardzo platikowa i proszę mi tutaj nie zaprzeczać, bo pamiętam scenę, kiedy wszyscy się pakowali a ona opalała się.
Kate jest piękna. W każdej scenie. Nawet kiedy jest brudna, spocona to nie zostaje pozbawiona kobiecości.
Juliet jest również ładna, ale brakuje jej do Kate.
Claire za to jest po prostu śliczna.
Ale nie powiem aktorki wybrali urodziwe :))