W serialu aż roi sie od intrygujacych charakterów (i tu w mojej skromnej opinii kryje sie główny powód sukcesu, gdyż żadna intryga nie pociągnie długo bez dobrych postaci). Którą z postaci wy chcielibyście być? Wg quizu lostowego ja jestem Locke'm - i znakmocie bo to moim zdaniem najlepsza postać.
Ja jestem nie pocieszona, ponieważ w tym teście okazało się, że jestem podobna do Shannon :| Myślałam, że bardziej przypominam Sawyera z charakteru..
http://quizfarm.com/test.php?q_id=3264 [quizfarm.com/test.php?q ...] (po angielskiemu niestety ;] więc radzę załączyć translatora ;))
tu jest jeden testów według niego jestem głównie Charliem, Lockiem i Hugiem (niezła hybryda :D) dopiero na 4 miejscu kobiety - Kate i Sun razem ;) coś ze mną nie halo chyba :D
mi wyszedł Sawyer Kate i Shannon w tej kolejności :D cos może w tym jest z pierwszymi dwoma się zgadzam do Shannon może troche.
Mi wyszło,że jestem Kate,ale jestem też podobna do Jack'a,Sayid'a i Lock'a:) Mojej siostrze wyszedł Jack,Kate,Lock i Sawyer.
hahah w 69% jestem Locke, 63% do Kate a potem 56% do Jin i Boone :), najmniej 13% - Michael, a potem 38% - Jack i Shannon
ja jestem jackiem (a go najbardziej nie lubie^^) potem lookiem, a potem boonem (a specajlnie nie zwracalam na niego uwagi). ale z agngielskiego nie jestem zbyt dobra i kilku pytan nie rozumialam zbytnio wiec moglam zle zaznaczyc:))
dzisiaj zrobilam sobie test po raz drugi (ze slownikiem tym razem) to mi wyszlo ze jestem claire, hurley, jack i to mi bardziej pasuje:}
Mi wyszedł Sawyer 94% ależ się ciesze choć wolałbym Michaela :). Sawyer 94 :)