Dr. Jack Shephard zabije Lockea i Sawyera, zostanie skazany na smierc i bedzie uciekał z wiezienia razem ze Scofieldami.
Czyż ten pomysł nie jest wspaniały?
Doslownie kunszt i profesjonalizm scenarzystow obu produkcji.
Najwieksi serialowi wyjadacze juz zacieraja rece i bukują wczasy dla reszty rodziny na za 16 lat oraz masowo wykupuja zestawy kroplówek.
"Trzeba być Gotowym Na Wszystko" powiedzial John 'No life' Heorshe z Kaliforni jeden z najwierniejszych fanow.
A tworcy juz podpisują kontrakty i udzielaja wywiadow. Niestety za wiele nieda sie z nich wyciagnac na temat głębi fabuły.
Jedyne co nam zdradzono ze wymyślono juz oryginalny tytul dla nowej serii ,a mianowicie "Lost Prison" w Polsce bedzie znany jako "Zagubiony na Śmierć".
HAHAHA Bardzo smieszne.......weź się człowieku schowaj
P.S. Pewnie itak sam tego nie wymyślił, tylko skądś skopiował.
Chciałeś zabłysnąć, a tu taki wstyd. Nic dziwnego, że się już w tym temacie nie odzywasz...
Mi też pomysł przypadł do gustu. Kto wie,może za 50 lat,gdy oba seriale będą dochodzić do "Mody na sukces" scenarzyści połączą pomysły. Michael będzie uciekał z więzienia na wyspie,gdzie będą i "Lost".
buahahahhahahhahahahahhahhahahhahahahhahahhahahahahahahhahahahahhahahahahahhahah ahah
juz podobny pomysł był bo juz to gdzies widziałem:D ale spox!!rozwin troszke !!to bedzie można o tym wiecej powiedzieć!!a własnie tera powiem cos tak troszke nie do tematu!!NIEOGLADAĆ 4 Serii LOSTA !!!!!!!przecie to już lipa podchodzaca pod nasze polskie (i nietylko polskie) telenowele!!Ja niebede glupiej 4 serii oglądał bo charlie niezyje:( ale jesli powstalo by cos takiego jak mowisz to chetnie bym oglądał:D
POZDROWIENIA DLA FANÓW LOSTA I PRISON BREAK !!!!!!!!!!!!!!!!11
----------------------------------------------------------
buahhahahahhahahhahahhahaahhahahahhaahahhahahahahhahahaha
,,Ja niebede glupiej 4 serii oglądał bo charlie niezyje:( "
Umarł ale w jakim stylu ,zreszta scenarzysci Losta sa genialni, wrecz przeciez nie zawsze Zły umeira peirwszy lecz ten co przewaznie czynni dobrze takie sa realia tego swiata (patrz. na przykład Boona tez probowal uratować rozbitków i poniósł za to najwyższa cene ,a Charlie poprawil jego zadanie wylaczajac tą blokade).A że to już tyle trwa to czynni serial realniejszym (wkoncu powiedziano że zaden sygnał nie ma prawa wyjsc po za wyspe jesli jest wlaczona blokada),wiec ja oczekuje 4 serii gdyż spewnościa bedzie bardzo dobra oraz bedzie miala nie samowite zwroty akcji.
PS.Zakonczenie 3 serii genialne ;]
Cmm!!dlatego niebede oglądał bo po 2 serii trwałem przy oglądaniu tego serialu tylko dzięki Seawerowi(James Ford)Cherliemu i Hugo!!Oczywiście 14 odcinek (a dokladniej koncówka tego odcinka)zachecił mnie do ogladania 3 serii!!Dobre byly tez 19 i 20 ale ostatni odcinek dobani( w sensie końca)!!
co to ma byc????????? lot w przyszłość????
nagle ni z tad ni z owat pokazuja jak mi sie zdaje to co sie stanie po wydostaniu sie z wysoy!!jedyną tajemnica jest to co sie stało w tym odstepie czasowym i czy reszta oprucz Kate i Jacka sie uratowali:)
i ty mówisz ze fajne zakoczenie!!
No proste, że fajne. Każdemu fanowi losta oraz komus kto zna sie na filmie, takie zakonczenie sie podoba...ty sie jednak nie znasz.
jestem a raczej byłem fanem LOSTA !!i gdyby nie niektóre zwroty akcji ktore namieszały w tym filmie dalej bym nim był!!Oglądałem wszystkie odcinki i pisałem na forach fanow , zaczałem nawet stronke robic....ty mi mowisz ze sie nieznam , co miałeś na mysli piszac te bzdety??co piłeś siadając do komputera?? Dałem se poprostu spokuj bo zobaczyłem że ten film jest poprostu zabardzo przewidywalny!!już nawet mój komputer jest mniej przewidywalny:/ Naprzykład niektóre niby zagadki da sie łatwo zagadnać i czesto sie o tym przekonywałem, sa tez takie ktorych zanic w swiecie sie nieda zgadnąc a okazuje sie ze rozwiazanie było banalne!!według mnie lost mógł sie skończyć na 1 serji albo 2 serji i by było super. Byłem fanem ale niebęde oglądał 4 sezonu ale 1,2 i ewentualnie 3 chetnie oglądne:D pozdrowienia dla fanów Star Wars , Lost i Prison Break!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hahah XD A przy okazji doktor zamieszka tam gzie "gotowe na wszystko", wraz z Sawerem i zadoptują sobie dzieciaka, który będzie synem Ryśka z Klanu .... :D
Nieprawda, pod koniec czwartego sezonu ma sie okazać, iż wszyscy rozbitkowie są na LSD bądź dochodzą do siebie po przepiciu. Wyspa to tylko halucynacja, natomiast wielce straszny potwór dymny ;) to w rzeczywistości opary marihuany.