PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180697
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Nie ogarniam

ocenił(a) serial na 10

Nigdy się tym serialem nie interesowałem i stwierdziłem że go oglądnę. Jest zaje*isty. Ale gdy
zacząłem oglądać 4 sezon. Z odcinka na odcinek coraz bardziej nie ogarniam... Wy też tak
mieliście?

ocenił(a) serial na 9
Splitax

Jestem na 4 sezonie 13 odcinku i też tak czasem mam ,ale oglądam dalej żeby zrozumieć niektóre wątki :D.

Splitax

Tak. 3 sezony były super, ale potem totalna bzdura. Widocznie twórcą się pomysły skończyły. Dlatego temu serialowi podziękowałam

ocenił(a) serial na 10
Splitax

Może jakieś przykłady czego niby nie rozumiesz ? Zdecydowana większość wątków na koniec składa się w logiczną całość, ale nawet 'po drodze' przy odrobinie zaangażowania bez większych problemów powinieneś je ogarniać.

ocenił(a) serial na 10
aqu32

1. Jin jest żonaty od 2 miesięcy, a Sun odwiedza go na cmentarzu.
2. Aaron jest z Kate i Jack'iem
3. Nawet nie wiem kto mówi prawdę. Ben czy ludzie ze statku.

Napisałem żeby wytłumaczyć czego nie rozumiem :) Ale nie chcę tłumaczenia jak na razie wolę oglądnąć serial do końca bo może się wyjaśnić.

ocenił(a) serial na 10
Splitax

ad 1 będzie wytłumaczone
ad 2 ---.---
ad 3 ---.---

ocenił(a) serial na 10
aqu32

Każdy ma swój gust ; ja również byłam zachwycona początkami . Od1-3 sezonu arcydzieło , a 4 i 5 wydawała się "taka sobie", szczególnie w porównaniu do 1-3 sezonu, choć nie tyle pod względem logiki , co klimatu.. Myślę, że 6 sezon dużo wynagradza, więc wytrwaj, a raczej nie pożałujesz ;)

szanona

JA SKONCZYŁAM OGLADAC YUPIIIIIIIIII :)wszystkie sezony powiem tylko tyle ZAJEBISTY pod kazdym względem trzeba wytrwac do samego konca bo warto! ryczałam jak niemowle na głodzie :) POLECAM

ocenił(a) serial na 10
Splitax

Wszyscy piszą, że pogubili się w czwartym sezonie, a ja nie mam pojęcia o co im chodzi.

ocenił(a) serial na 6
Splitax

Od 4 sezonu niestety zaczyna się mnożenie wątków ponad konieczność tego co powinno się znaleźć w pozostałych.....