PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180697
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Przecież gołym okiem już od czwartego sezonu widać,że producenci robią nas w konia i nie mają żadnego spójnego, sensownego i pociągającego pomysłu na zakończenie tej historii. Ostatnie kilkanaście odcinków to kpina z widza. Szkoda, bo mógł to być serial kultowy, gdyby zachowano jakość 1 i 2 sezonu.

ocenił(a) serial na 10
Ivan_The_Maskarator

Oj... ile jeszcze będzie takich postów ? Szkoda zaśmiecać forum takimi tematami.... Jak czegoś nie rozumiesz to oglądaj dokładnie i nie wszystko na raz. A jak nadal masz problem to weź poczytaj sobie forum ,bo jest tutaj wiele wyjaśnione przez fanów zagubionych(na prawdę inteligentnych ludzi). I nie dodawaj takich tematów... A jak nie rozumiesz o co chodzi w tym genialnych serialu to najlepiej oglądaj nadal ,,Trudne sprawy" bo tam jest wszystko wyjaśnione i nie ma przynajmniej przenoszenia w czasie -to kino w sam raz dla Ciebie.
Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 9
Lock14

Niestety jestes przypadkiem znanego w psychologii procesu. Tak bardzo uwierzyłeś,że ten serial jest coś wart,że za wszelką cenę będziesz zaprzeczał faktowi,ze jest średni. Nie łam sie jednak, takich jak ty jest sporo. To da się leczyć:)
W kazdym razie to,ze ktoś dorabia swoje wydumane teorie i wyobraża sobie o czym niby jest ten serial ma się nijak do faktu,ze producenci zrobili z ostatnich sezonów wielki bzdet:)
pozdrawiam również:)

ocenił(a) serial na 10
Ivan_The_Maskarator

Prawda jest taka że ja Ciebie nie przekonam że serial jest genialny ,a Ty mnie nie przekonasz że serial jest średni. Tak to już jest. Ja wiem swoje ,Ty również i przy tym zostańmy.Każdy ma inny gust.A jak już jesteśmy przy temacie seriali to według Ciebie jaki serial jest genialny ,możesz podać tytuł Twojego ulubieńca ? Kto wie może mnie zaciekawi ;)

ocenił(a) serial na 9
Lock14

Nie ma problemu, zalezy od gatunku. Z tych najnowszych to:
1. Breaking Bad
2. Homeland
Ze starych seriali to Archiwum X. Z innej beczki, do śmiechu to Przyjaciele:)

Ivan_The_Maskarator

to ja chyba jestem jakiś inny bo 5 sezon podoba mi się na razie bardziej niż inne :P

ocenił(a) serial na 10
Ivan_The_Maskarator

I dlatego wg. rankingu scenarzystów Lost trafiło na listę 100 najlepszych seriali w historii telewizji ? I to na miejsce 27..
http://tvline.com/2013/06/03/100-best-written-tv-shows-ever-the-sopranos/
Z obecnie produkowanych seriali tylko Breaking Bad jest wyżej..

ocenił(a) serial na 9
aqu32

Jest tak oceniany bo serial miał duży wkład w powstawaniu innych takich typu survivali ale nie za najnowsze sezony.To jest kolejny przykład na to że jak już się wszystko ciągnie latami i powoli brak już pomysłów to lepiej jest po prostu to godnie zakończyć a nie sztucznie przedłuża i niszczyć to co wcześniej sami stworzyli.

ocenił(a) serial na 10
ViAiPi

I w tym wypadku tak właśnie było.. data ostatniego odcinka ustalona została już w połowie 3 sezonu.. serial nie była przedłużany z sezonu na sezon, miał za to 100% pewność, że bez względu na oglądalność nie zostanie zdjęty wcześniej.