Hej ludki! O co chodzi z tymi seriami (jakąś I i II)???? Bo ja nie pojmuję po prostu:| Skąd wiecie co będzie dalej z naszymi ulubionymi bohaterami??:)
Pozdrawiam i proszę, odpiszcie! Z góry serdecznie dziękuję!!:*
nio są dwie serie :) I seria to ta którą puszczają właśnie w tvp a II jeszcze w Polsce nie ma ;p co tu tłumaczyć tyle ;) pozdrawiam
Dziękuję Ci bardzo za informację!!!:*:* Ciekawa jestem kiedy będzie druga seria w TVP1, bo strasznie przywiązałam się do tego serialu, a przede wszystkim do jego bohaterów. Jeszcze raz BIGGG DZIĘKI!!:) Pozdrowionka.
Sezon 2 będzie niestety najprawdopodobniej na TVP1 za rok, we wrześniu. Ale to tylko plotki ... Zobaczymy ;)
po to tvp1 pokazuje teraz dwa odcinki na raz z pierwszego sezonu, zeby zdazyc jeszcze w tym roku [tj do wakacji] wyemitowac caly sezon drugi...
gdyby nie mieli w tym roku puszczac 2 serii, to po co by dawali dwa odcinki na raz? woleliby rozciagnac emisje na caly sezon... :)
No, tak... Ale jak mogą wyemitować 2 sezon, skoro jeszcze go w Polsce nie ma?? Jest jedynie w Internecie.. A też nie wszystkie odcinki! Bo jak narazie jest ich "oficjalnie" tylko 9, a "nieoficjalnie" 10 (ale ciężko znależć napisy). A "po co by dawali dwa odcinki na raz" - tego nie wiem. Ale jak sądzę, Dream ma rację, choć może nie koniecznie drugie sezon będzie we wrześniu, ale wydaje mi się, że napewno nie zaraz po pierwszym. Bo jak by to było?? Pokazaliby cały pierwszy sezon i niecałe pół drugiego?? Bez sensu..:)) Pozdrawiam.
Seria II ma być podobno w listopadzie, więc sobie poczekamy:)
Podobno jeszcze prowadzone są rozmowy ponieważ jest duża oglądalność serialu:)
22 stycznia na AXN zaczyna się drugi sezon. Kto ma ten oglada a kto nie ma to pozostaje tylko eMule :)
Hehe. Też się na to nabrałem - nie od 22 tylko od 26 stycznia. 22 stycznia jest tylko pierwszy odcinek II sezonu i to na dodatek o 23:55. Sezon II ogółem zaczyna się natomiast od 26 stycznia (czwartek) - 21:45.
Pozdrawiam.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zagubieni [pl.wikipedia.org/wiki/Z ...]
Patrz na dół tej strony.