PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180697
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Hej ludki! O co chodzi z tymi seriami (jakąś I i II)???? Bo ja nie pojmuję po prostu:| Skąd wiecie co będzie dalej z naszymi ulubionymi bohaterami??:)
Pozdrawiam i proszę, odpiszcie! Z góry serdecznie dziękuję!!:*

użytkownik usunięty
California

nio są dwie serie :) I seria to ta którą puszczają właśnie w tvp a II jeszcze w Polsce nie ma ;p co tu tłumaczyć tyle ;) pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8

Dziękuję Ci bardzo za informację!!!:*:* Ciekawa jestem kiedy będzie druga seria w TVP1, bo strasznie przywiązałam się do tego serialu, a przede wszystkim do jego bohaterów. Jeszcze raz BIGGG DZIĘKI!!:) Pozdrowionka.

ocenił(a) serial na 8
California

Sezon 2 będzie niestety najprawdopodobniej na TVP1 za rok, we wrześniu. Ale to tylko plotki ... Zobaczymy ;)

ocenił(a) serial na 5
Dream

po to tvp1 pokazuje teraz dwa odcinki na raz z pierwszego sezonu, zeby zdazyc jeszcze w tym roku [tj do wakacji] wyemitowac caly sezon drugi...

gdyby nie mieli w tym roku puszczac 2 serii, to po co by dawali dwa odcinki na raz? woleliby rozciagnac emisje na caly sezon... :)

ocenił(a) serial na 8
jackeill

No, tak... Ale jak mogą wyemitować 2 sezon, skoro jeszcze go w Polsce nie ma?? Jest jedynie w Internecie.. A też nie wszystkie odcinki! Bo jak narazie jest ich "oficjalnie" tylko 9, a "nieoficjalnie" 10 (ale ciężko znależć napisy). A "po co by dawali dwa odcinki na raz" - tego nie wiem. Ale jak sądzę, Dream ma rację, choć może nie koniecznie drugie sezon będzie we wrześniu, ale wydaje mi się, że napewno nie zaraz po pierwszym. Bo jak by to było?? Pokazaliby cały pierwszy sezon i niecałe pół drugiego?? Bez sensu..:)) Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
California

No, odcinków jest już 10!:)) Napisy też są!:)) Pozdro:]

California

Seria II ma być podobno w listopadzie, więc sobie poczekamy:)
Podobno jeszcze prowadzone są rozmowy ponieważ jest duża oglądalność serialu:)

ocenił(a) serial na 10
kasimli

22 stycznia na AXN zaczyna się drugi sezon. Kto ma ten oglada a kto nie ma to pozostaje tylko eMule :)

ocenił(a) serial na 7
BrATeK_2

Hehe. Też się na to nabrałem - nie od 22 tylko od 26 stycznia. 22 stycznia jest tylko pierwszy odcinek II sezonu i to na dodatek o 23:55. Sezon II ogółem zaczyna się natomiast od 26 stycznia (czwartek) - 21:45.

Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
Vikejs

http://pl.wikipedia.org/wiki/Zagubieni [pl.wikipedia.org/wiki/Z ...]

Patrz na dół tej strony.

ocenił(a) serial na 7
BrATeK_2

Mój błąd, wybacz. Szkoda, że co tydzień i na dodatek o 23:55, ale... w czwartki również są emisje (tak jak mówiłem, powtórki) o 21:45. Wystarczy spojrzeć w pierwszy lepszy program telewizyjny.

Pozdrawiam.