PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180845
7,1 37 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

co chwile kłótnie na ekranie, obijanie sie siedzenie na doopie na plazy.......oczekiwalem ze beda budowac sobie domy szukac pozywienia a tu nic......co za lemmingi !!!!!!!!! Poza tym po pierwsze za duzo gadania , po drugie za duzo gadania, po trzecie ZA DUZO GADANIA !!!!!!!!!!!!!!!!! A ZA MALO ROBOTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10

Po 6 pierwszych odcinkach oceniasz cały serial? Przepraszam bardzo, ale to dla mnie śmieszne. Ciekawe jak ty byś się zachował jako rozbitek. Byś chociaż do połowy doszedł (3 sezony) zanim zaczniesz krytykować.
I ciekawi mnie jeszcze jedno. Oczekiwałeś, że będą budować sobie domy? To trochę mija się z celem, ponieważ oni chcą się z tej wyspy wydostać, dlatego nie skupiają się na budowach domu :P

ocenił(a) serial na 10

Pomijając słuszne wnioski melanie jest jeszcze jedna sprawa: To jest serial o ludziach, a nie o survivalu (ale za to z dość niecodzienną wyspą w tle).

użytkownik usunięty
aqu32

seriale o ludziach to są telenowele !!!!

ocenił(a) serial na 10

Dorośnij.. Mad Men to wg Ciebie też telenowela?

ocenił(a) serial na 9
aqu32

Lub Breaking Bad?
Btw, gość raczej zwyczajnie trolluje.

ocenił(a) serial na 8
aqu32

Mad Men to jest telenowela. Najlepiej zrealizowana w histori telewizji i z głębokim rysem psychologicznym ale nadal telenowela

ocenił(a) serial na 10
sysunia22

Idąc Twoim dziwacznym tokiem rozumowania to 80% amerykańskich seriali dramatycznych można by uznać za telenowele ;-]

ocenił(a) serial na 8
aqu32

Och proszę cię (żeby nie było jestem wielkim fanem Mad Mena).

Na wstępie należałoby sobie zadać pytanie czy telenowela to coś złego? Przecież każdy atunek filmowy odpowiednio podany może zachwycić odbiorcę. Przecież w Lostach jest od groma telenoweli (Związki bohaterów Kultowy trójkąt (a potem i nawet czworokąt) czy też małżenstwo Jina i sun) Wszystko to było przedstawione zjadliwie.

Lecz jednak prawdziwą rewolucja przyniósł Mad Men. Przecież wszystko sie obraca wokół Dona i jego relacji z innymi(No ok jest ból egzystencjonalny itd ale nie przesadzajmy) Zwiazek Rogera i Joan, Betty i jej fanaberie wielorotne zdrady wszystko to sa wątki z telenoweli. Ja rozumiem obyczaje lat 60. Ale no do cholery ile można ciupciać na boku? :)

Mad Men wyciągnął to co najlepsze z telenoweli skompresował to i przyprawił wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeloma smaczkami. (Dziwię sie że nikt nie wpadł na ten pomsył wcześniej)

sysunia22