Ależ genialny był odcinek 2x15. Jeden z lepszych w 2 sezonie. A wy co o tym sądzicie?
Tak właśnie czekałem, aż ktoś założy temat nie o ściąganiu odcinka, a o samym odcinku...
Odcinek świetny, w całości dzieje się na wyspie - tak intryga, jak i retrospekcje, zaskakuje i pokazuje w nowym świetle przeszłe wydarzenia, daje parę odpowiedzi i szereg nowych pytań, posiada bardzo ciekawe zaskoczenie z Johnem Locke, które sprawia, że już nie mogę się doczekać 22 marca i odcinka 16 :)
Odcinek naprawde gnialny. Moim zdaniem narazie z drugiego sezonu bezsprzecznie najlepszy. Bardzo podobał mi sie pomysł z retrospekcjami już z wyspy. Odcinek świetny, polecam każdemu :)
racja, nie moge sie doczekać tego odcinku o walcie i otym co sie z nim działo i majkelu też.
Niestety mam podejrzenia, że odcinki z Michaelem i Waltem dopiero pod koniec sezonu, gdzieś pod koniec kwietnia/maj... zobaczymy.
Dla mnie był to jeden z najgorszych odcinków tego serialu, podobnie jak inne w których głównie występują Claire, Charlie lub Michael. W tym oczywiście główne skrzypce grała Claire, więc chyba nie muszę nic dodawać. Oczywiście było kilka interesujących motywów ale Claire przyćmiła wszystko. Po obejrzeniu tego odcinka nie czekam już na następne, serial przestał mnie interesować, nie ciekawi mnie już co będzie później (był to jedyny serial który oglądałem, w dodatku z zainteresowaniem). Miłego oglądania kolejnych odcinków.
Nie no nie moge ;d Mam nadzieje, że sobie żartujesz, bo jesli nie to zaskakuje mnie zupełny brak logiki i dziecinność tego postu :)
zgadzam sie, odcinek byl swietny, jednak mam pewne obawy dotyczace odcinka 16 - poprostu moze byc nudny, z tego co widzialem na zwiastunie, ja sie nie moge doczekac 29 marca kiedy to wyjdzie odcinek 17 dotyczacy Locke'a i prawdopodobnie dowiemy sie jak zostal sparalizowany (sadzac po nazwie "Lockdown"), no to tyle :)
Ten odcinek to poprostu bomba. Najlepszy z drugiej serii moim zdaniem. Nareszcie akcja posunela sie troche naprzad. Nie moge doczekac sie 16. Swoja droga to bardzo ciekawy jest ten bunkier ktory znalazla claire. ci inni to nie zadni dzikusi. Ciekawe co oni robia na tej wyspie...
Brakowało mi tego... drugi sezon zaczął się powoli rozciągać, ale ten odcinek odświeżył chęci na Zagubionych... czad!
wszystko ok, tylko po co teraz ta przerwa! mam nadzieję że drugi sezon się skończy zanim wyjadę na wakacje....
Ostatni odcinek drugiej serii, według planów twórców, ma by wyemitowany 24 maja.
Odcinek ma naprawde niesamowity klimat. Pierwsza polowa bardzo mroczna (ciery przechodza po plecach) A 2 polowa wzruszajaca (lezka sie w oku kreci).
Jescze cos: pojawia sie 1000 pytan ;] Skoro Ethan jest innym i pracowal w labolatorum medycznym Dharmy... to.. Desmont tez jest innym?! A moze Ethan zachorowal a Desmond nie? Albo odwrotnie ;p Niezle!
Tak! Ten odcinek był najlepszym (według mnie) jaki do tej pory się ukazał! Bardzo lubię Emilie de Ravin czyli Claire i uważam, że naprawdę świetnie w nim zagrała. Jak zawsze, oczywiście:)
Pozdrawiam!
Macie absolutną racje znakomity odcinek i rewelacyjne (jak zawsze) zakończenie, które utwierdza mnie w przekonaniu, że Locke to dupek ;)