PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180714
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Odcinki specjalne

ocenił(a) serial na 7

Wczoraj zaczęłam 5 sezon, więc już niedługo koniec (do końca miesiąca plan :D) i tak myślałam o obejrzeniu odcinków niesezonowych, tylko mam pytanie: jaką formę mają? Są tak jakby odrębnymi odcinkami, wnoszącymi jakieś nowe informacje czy są tak jakby zlepkiem tego co było pokazane w serialu i nic poza tym?
Z góry dziękuję za odpowiedź ;)

ocenił(a) serial na 7
anulka88

Podbijam pytanie. Tyle fanów a nikt się nie zainteresował tymi odcinkami i nie wie...?

ocenił(a) serial na 10
anulka88

zalezy, niektore to poprostu tylko przypomnienie fabuly z komentarzem a czasami jakies wywiady z producentami ale nie ma nowych scen czy ujęć

ocenił(a) serial na 7
jaskol93

Czyli nic nowego nie wnoszą do serialu? Nie oświecą mnie w żaden sposób? :PP

ocenił(a) serial na 10
anulka88

Nic nie wnoszą, to jest tylko dla tych co raczej nie ogarniają tak dobrze fabuły :P Jak chcesz serie która wnosi dużo to polecam Missing Pieces, która jest na youtubie

ocenił(a) serial na 7
jaskol93

To jak tak, to sobie odpuszczę... Już raz oglądałam odcinki niesezonowe do serialu, które też były skrótami i nic nowego się nie dowiedziałam z nich, nie ma już takiej ciekawości i fascynacji, bo... wszystko już wiesz... :D
Ale dzięki za odpowiedź :))

ocenił(a) serial na 10
anulka88

ale warto sobie obejrzeć missing pieces a napweno odcinek 13 tej serii :D

jaskol93

Pierwsze słysze o tym Missing Pieces, chyba muszę obejrzeć. :) Jakieś linki? I o czym to jest dokładnie?

Dolarin

o kurde widze że te odcinki mają po 2-3 min.. heh a już sie napaliłem na 10-15 minutówki

anulka88

Jak skończysz cały serial to obejrzyj jeszcze epilog "The new man in charge" - też jest króciutki i w sumie wiele nie wnosi, ale to zawsze coś na otarcie łez ;)

ocenił(a) serial na 7
selene85

OK, coś poszukam i wybiorę :)) Już połowa 5 sezonu za mną :D