Wczoraj zaczęłam 5 sezon, więc już niedługo koniec (do końca miesiąca plan :D) i tak myślałam o obejrzeniu odcinków niesezonowych, tylko mam pytanie: jaką formę mają? Są tak jakby odrębnymi odcinkami, wnoszącymi jakieś nowe informacje czy są tak jakby zlepkiem tego co było pokazane w serialu i nic poza tym?
Z góry dziękuję za odpowiedź ;)
Podbijam pytanie. Tyle fanów a nikt się nie zainteresował tymi odcinkami i nie wie...?
zalezy, niektore to poprostu tylko przypomnienie fabuly z komentarzem a czasami jakies wywiady z producentami ale nie ma nowych scen czy ujęć
Nic nie wnoszą, to jest tylko dla tych co raczej nie ogarniają tak dobrze fabuły :P Jak chcesz serie która wnosi dużo to polecam Missing Pieces, która jest na youtubie
To jak tak, to sobie odpuszczę... Już raz oglądałam odcinki niesezonowe do serialu, które też były skrótami i nic nowego się nie dowiedziałam z nich, nie ma już takiej ciekawości i fascynacji, bo... wszystko już wiesz... :D
Ale dzięki za odpowiedź :))
Pierwsze słysze o tym Missing Pieces, chyba muszę obejrzeć. :) Jakieś linki? I o czym to jest dokładnie?
Jak skończysz cały serial to obejrzyj jeszcze epilog "The new man in charge" - też jest króciutki i w sumie wiele nie wnosi, ale to zawsze coś na otarcie łez ;)