Zna może ktoś link do strony gdzie odliczany jest czas do kolejnego odcinka w stanach.
Z góry dzięki za pomoc.Pozdrawiam!
nie znam takiej strony,a tak przy okazji to czy mozliwe jest ze odc 12 bedzie juz do sciagniecia w czwartek wieczorkiem?
Jest na bank tylko, że zgubiłem gdzies linka.
Tak, odcinek 12 będzie wtedy już do ściągnięcia!
jak juz odcinek bedzie do sciagniecie rano w piatek nie w czwartek wieczorem..
11 dorzuciałam do ściągania w czwartek o 8 rano, więc podjerzewam, że była już wcześniej tylko ja po prostu spałam ;] a stronki niestety też nie znam, może na oficjalnej stronie abc?
odcinki na siec wchodza w czwartki chyab cos kolo 6 rano ja z regoly kolo 11 (jak kumpel z sieci jest) mam film na dysku a w piatek to juz dawnoooooooopo seansie;)
na dzień dzisiejszy mogę podać tylko taką stronę:)
http://www.episodeworld.com/show/Lost [www.episodeworld.com/sh ...]
ehhh przepraszam najmocniej heh :P tak to jest glowa o 3.30 w nocy juz nie bardzo pracuje ;) Chodzilo mi ze nowe odcinki sa " w czwartek rano w nie wieczorem" :)
Nowe odcinki są do ściągnięcia od różnych godzin, czasem od ok. 7, a ostatnio był już jak wstałem o 6... w czwartek wieczorem do ściągnięcia będzie na 99%.
o to dobrze trzeba bedzie wczesno wstac i nastawic na sciaganie tylko mam nadzieje ze napisy rownie szybko beda
nie wiem o co chodzi, ale ja z emula mam juz 12 odcinek...co prawda jeszcze nie sciagniety i nie podejrzewam zeby nastapilo to szybko, ale jest...
to dziwne bo w stanach odcinki leca coś po 20.00 a uwzględniajac różnice czasu to chyba raczej nie ma jeszcze 12 odcinka
to ja wiem ze powinno juz byc z rana tylko agusia x napisala ze juz w srode o 19 zaczela sciagac
ja juz mam ale od rana dopiero zaczalem sciagac jak juz byl
13 bedzie dopiero w srode a przy dobrych wiatrach i dobrym laczu to z 15 minut