PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180683
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Witam, chciałem obejrzeć sobie jakiś serial i trafilo na lostów. Jednak po obejrzeniu 2 odcinków pilotażowych nie spodobał mi się, nie było tu czegokolwiek, co przyciągnełoby mnie na dłużej. Bohaterowie wydają się być strasznie stereotypowi, a sam serial rozciągnięty i nudny.

ocenił(a) serial na 9
manga_maniak

Muszę przyznać Ci rację, jeśli chodzi o stereotypowość bohaterów- to bardzo rzuca się w oczy i jest chyba największym minusem serialu (uhh, każdy krok Jacka i Kate był koszmarnie do przewidzenia!). Z drugiej strony mamy tu jednak inne postaci- Bena, Johna, Mr. Ecko... przy nich nic nie jest nigdy do końca jasne i chociażby dla nich warto kontynuować.
Daj serialowi szansę, zobacz jeszcze kilka odcinków. Jeśli Cię nie przekonają, trudno. Może się jednak okazać, że akurat coś przyciągnie Twoją uwagę: w końcu wątków i postaci jest multum.
Zaznaczę tylko, że moja rada jest kierowana przede wszystkim sentymentem do LOSTów, więc jestem pewnie trochę nieobiektywna i dostrzegam mniej wad, niż naprawdę jest. ;)

ocenił(a) serial na 8
Hadlathneth

John Locke, Ben Linus oraz pan Eko to moim zdaniem były najciekawsze postacie w serialu.

manga_maniak

Moim zdaniem, zdecydowanie warto! :) Ale też mogę być nieobiektywna, bo moim zdaniem jest to najlepszy serial jaki w życiu widziałam - a oglądałam ich naprawdę sporo :)

monina14

Można edytować posty?

ocenił(a) serial na 8
monina14

Tylko przez jakiś czas po napisaniu i o ile nikt nie odpisał.

ocenił(a) serial na 8
manga_maniak

Daj szanse jak będziesz się męczył olej

ocenił(a) serial na 8
manga_maniak

Jestem już na 11tym odcinku i powiem, że już mnie zaczęło wciągać, chociaż jedynymi postaciami, które lubię, są Sawyer i Locke.