teraz to juz zdecydowanie za wolno toczy sie akcja :/.
no i do marca trzeba czekac na nowe odc. "prison break"
Zawsze lubiłem takie zawierające spory ładunek obiektywizmu, nieźle uargumentowane i odżegnujące się od stronniczości wypowiedzi.
prosze, prosze jaka sarkastyczna odpowiedz :] (prawie jak "klaun szyderca" z kawalu. ciesz sie, ze nie jestem "wujek - cieta riposta"i nie odpowiem ci w jego stylu).nie masz nic innego do roboty poza klikaniem "odswiez" na tej stronce? jakos two post rowniez nie jest "niezle uargumentowany". zreszta to chyba logiczne, ze to co pisze to jest moja subiektywna, a nie obiektywna wypowiedz . naprawde tak ciezko to zrozumiec?
Niestety zamiast próbować argumentować, tak jak w innym założonym tutaj temacie ("taka jest prawda") ciągniesz dalej jałowe starcie anthosów - wysil się trochę i zacznij rozmawiać z sensem, to doczekasz się równie sensownych wypowiedzi z mojej strony. Wypowiedzi fanboja mnie nie interesują.
Przepraszam, ale to nie jest dział do wypowiadania się na temat serialu "Prison Break" i tego kiedy on będzie leciał, lecz serialu "Lost". Po drugie skończ już wreszcie z tym ciągłym krytykowaniem. Znamy już twoje zdanie na temat obu seriali.