Obejrzeliście?? Jak wam się podobał?? Fajna scenka jak Jack zszedł na dół i nagle włączyła się piosenka i ten "nieznajomy"
Cikawe co z Kate, czy Lock naprawdę wie, co się z nia dzieje, czy tak tylko mówi... A ten "nieznajomy"... To jakis wysłannik czegoś... kim on w ogóle jest?
czy ten odcinek zaczął sie o 19:55? bo wlaczylem rowno o 20 i już było dawno po przypomnieniach z 1.sezonu i po zajefajnej scenie z piosenką i tym co działo się na dole we włazie. mam nadzieje że za tydzien rozpoczną odcinek punktualnie a nie 5 minut wczesniej!
Zaczął się tak 19:58. Ciekawe czy to co zobaczyła Shanon (Walt) to była prawda czy tylko jej przewidzenie...
Mnie się wydaję, że przewidzenie... Najprawdopodbniej tratwa uległa uszkodzeniu, rozbili się, albo coś takiego, ale na pewno sie uratuja, ale teraz walcza o życie... Czy to aby nie za proste, żeby było prawdziwe? Walt być może w ten sposób chce powiadomić grupę, że wydarzyło się coś złego... Ni wiem, to moja wersja...
2 przełomowe sceny :
Pojawienie się Walta oraz gdy okazało sie że koleś celujący do Johna to "biegacz" ze stadionu LOL :0
Ogólnie 1 odcinek udany
Jeszcze fajna była scena jak Kate zeszła na dół i zapaliło się światło (aż wyszło "na powierzchnię").
Co do Hurleya to... Jeśli już ten właz ma być schronieniem... Zmieści się? :P
to światło:
http://lost-media.com/modules/coppermine/albums/ep-caps/season2/2x01/3a/normal_s cience-faith-cap364.jpg [lost-media.com/modules/ ...]
2 przełomowe sceny :
Pojawienie się Walta oraz gdy okazało sie że koleś celujący do Johna to "biegacz" ze stadionu LOL :0
Ogólnie 1 odcinek udany
Bardzo dobry odcinek..Zniknięcie Kate to jak schodziła na dół do włazu, bardzo emocjonująca scena..Ciekawe co tam robi brat Desmond
No dobrze,ale w programie jest napisane ze w przyszly czwartek zagubieni beda w TVP,o co chodzi,czy to ma byc dokonczenie pierwszej serii czy jak?
W czwartek na TVP1 będą 2 ostatnie odcinki PIERWSZEJ serii. Na razie tylko na AXN lecą nowe odcinki z DRUGIEJ serii
nic sie nie wyjasni-moge wam powiedziec co sie stanie.....jak ktos nie chce niech nie czyta:P
------------------------------ ------------------------------ -------------------------
UWAGA:
Desmond jest w tym bunkrze tak samo jak cala reszta !?(przypadkiem)?!nie lecial jednak samolotem- tak jak pozostali siedzacy z tyłu samolotu ktorzy sa po drugiej stronie wyspy!i dolacza do "naszych" chyba w 7 albo 8 odcinku , ale płynąl statkiem niestety za wiele sie nie dowiemy bo w kolejnych odcinkach nie pamietam juz w ktorym "on" ucieknie w glab wyspy myśląc że nastąpi "COŚ" zlego ---A to "coś" złego to zepsuty komputer ktory jest w bunkrze--co 108 minut trzeba wpisac liczby HUGA !!!!!!!!!!!! i wcisakc klawisz AKCeptuj---ZRESZTA..........JA K KTOS CHCE WIEDZIEC WIECEJ PROSZE O NAPISANIE TEGO NA FORUM--BO CZY KTOS WOGOLE TO BEDZIE CZYTAŁ...??????:-)
Hugo to ten gruby?? Słyszałam, że spotkaja jakąś dziwewczynę, którą zna Jack. A tratwa sie rozwaliła, myślę, że ten Walt był prawdziwy.
Bardzo fajny odcinek...ma jedna wade...szybko sie skonczył i tak naprawde nic nie wyjascił wrecz przeciwnie...Pojawienie sie Walta...jeżeli ktos ogladał ostatnie odcinki to wie o co chodzi...Troszko się natomiast zmieniła moje przypusczenia co do pobytu na wyspie...Wszyscy którzy sa na wyspie dostali cos w zamian od zycia w normalnym swiecie...Jack uratował swoja przyszła żone...Hugo wygrał kase...itd.A teraz za to wyspa chce cos od nich...
Dla pocieszenia powiem Wam, że kolejny, a nawet jeszcze następny odcinek znów niewiele wyjaśnią :P
Ja teraz czekam, aż w necie pojawi się 12 odcinek. Już nie mogę się doczekać. :D
w odcinku był jeden mały błąd...tzn w tłumczeniu choć fakt, ze to ciezko przetłumaczyć... w scenie, w której Shanon widzi Walta, jeśli macie okazję i dobre napisy zatrzymajcie sobie własnie w tej chwili film... nie będe więcej dodawać... chyba, że ktoś nie ma takiej możliwości to odezwijcie sie u mnie na blogu filmwebowym.
odcinek był super
nie wiem czy zauważliście, ale mnie wydaje sie i to chyba jest napewno że ten gości na końcu co przukładał sbluwe do głowy Locka to ten sam ze stadionu co ścigał sie z Jackiem...ale super co :) chciekawe co będzie dalej
Heh z reguły tak nie robię, ale ostatnio pooglądałam sobie wszystkie fragmenty, jakie wpadły mi w łapki z drugiej seri lost i poczytałam wszystko co poczytać mogłam o tym sezonie, a wszytsko dlatego, że nie mam dostępu do AXN !!!! =( I z jednej strony się ciesze, a z drugiej nie, bo kurna po obejżeniu tych fragmentów aż chciałoby się oglądnąć cały odcinek ... Np jak Kate pocałowała Jacka i ..... no włąśnie i co dlaje???? ech ta niepewność mnie zabija =(
Pozdrawiam fanów =)