PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180692
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

nadal twierdzę, że to najlepszy serial jaki w życiu widziałem. Tęsknię za Lost

ocenił(a) serial na 10
Viljar

Jestem dokładnie tego samego zdania:) Najlepszy serial, jaki przyszło mi oglądać. Dużo w nim wartości życiowych ;) Tak apropo zna ktoś jakieś aktywne forum/strone gdzie można jeszcze podyskutować o Lost, gdzie wypowiada się trochę ludzi, cały czas są jakieś nowe tematy, a nie wymarłe wątki ;)?

ocenił(a) serial na 10
volker92

darlton.pl żyje, ale oni przemianowali się ze wortalu poświęconego tylko Lost na ogólno-serialowy, niemniej konotacje z Zagubionymi są tam nadal wyraźne.
Wiesz, suma sumarum to serial zakończył się już 3,5 roku temu, trudno by jakieś forum 'only about Lost' nadal tętniło życiem, nawet Lostpedia jest już prawie nieedytowana.

Viljar

O, ja też się zgodzę. Właśnie po latach wróciłam do tego serialu i znów kończąc jeden odcinek nie mogę się doczekać następnego :)

ocenił(a) serial na 5
Viljar

Po jakich latach ? to nowy serial w dodatku nic nie wnosi, zapraszm do Xfiles, ST, gwiezdny posterunek i tuzin innych 10x lepszych już przez grzeczność o "strefie mroku" czy "po tamtej stronie" nie wspominam. Już Heroes było ciekawsze.

To serial który za miał kapitalny marketing i tyle ! a gdzie reszta ?

ocenił(a) serial na 5
sokoleokoo2

PS. Bije go na głowę Fringe i Supernaturals ale cóż ... zresztą o DR Who nie wspomnę, właściwie to Lost jest chyba na samym końcu ...

ocenił(a) serial na 10
sokoleokoo2

No chyba nie :) Zgodzę się z tobą że Supernatural jest lepsze od Lost, ale Dr Who ? Ten serial jest tak dziecinny że po kilka odcinkach przestałem go oglądać.

ocenił(a) serial na 5
arczi144

Wiesz DR Who to skomplikowana sprawa jest inny i wymaga nietuzinkowego myślenie, nabija się z wszystkiego i każdego. W dodatku skierowany jest na jednostkę i pokazuję że 1 osoba może zmienić świat.

Pamiętaj ten serial kręcą od 40 lat, chyba jako jedyny a każdy odcinek porusza zawsze kwestę ... zachęcam do oglądania.

ocenił(a) serial na 10
arczi144

Supernatural lepsze? Ja ten serial oglądam dla rozrywki i nie kwalifikuje go do tych kultowych. Nie ma w nim takiego przywiązania z postaciami. Te dwa seriale to inna bajka.

ocenił(a) serial na 10
sokoleokoo2

Po co mnie zapraszasz... juz pisalem, ze jest najlepszy ze wszystkich. Czesc z tych co wymieniles ogladale. The X files jest kultowy i dobry ale to nie to. Lost najlepszy.