Dr Jack Shephard- nie mogę znieść tego aroganckiego dupka. Zwołaszcza po odc 2x14 "One of them". Bubek uważający się za Boga tej wyspy.
Gdyby nie Jack sporo bohaterów już dawno by umarło z powodu jakiś ran lub zakażenia, a reszta powybijała się między sobą. Każda postac wnosi coś do serialu, dlatego została umieszczona na wyspie. Jeśli Jack jest aroganckim dupkiem, to ciekawa jestem jak nazwiesz Sawyera, szczególnie po odcinku 14 drugiej serii. Sawyer bardzo mi podpadł.
W pelni zgadzam sie z Morwen. Jack jest osoba, bez ktorej conajmniej polowa bohaterow zginelaby. Poza tym uwazam, ze jest swietnym gosciem, jednym z moich 2 ulubionych bohaterow (drugim jest John Locke). IDEAŁ FACETA!!!
Wg. mnie Sawyer powinien zostać zeżarty no i jeszcze Ana Lucia. Te dwie postacie nie wnoszą nic ciekawego do serialu i są najbardziej denerwujące.
Sawyer i Ana Lucia wnoszą ogromnie dużo do serialuy. Bez nich zostali by sami "prawi" i "porządni" bohaterownie. Oni nadają dreszczyk emocji i "ciemną stronę" każdemu odcinkowi, w których wystepują. W każdym serialu musza być postaci dobre i złe oraz te po śrowku. Sawyer należy do tych bardzo czarnych charakterów. Choć myślę, że żaden widz nie wie jeszcze, co dzieje się na wyspie.
wiecie co lubilam Jacka, do czasu, teraz sie zrobil starszny burak, wrzeszczy do kazdego, do kazdego ma pretensje i uwaza ze jest najmadrzejszy.. co oni z nim zrobili
Niedźwiadek powinien wszamać Locka ten to jest dopiero dupek prawda, że niby wnosi dużo do serialu ale puszy się jak paw myśli, że wszystkie rozumy pozjadał. Gdybym to ja był tam na wyspie już dawno dałbym mu w zęby.
Przypuszczam, że szybciej Locke dał by tobie w zęby niż ty jemu. Poza tym, jakby cię dopadł prawdziwy głód po wielu dniach nie jedzenia niczego, to byś przyszedł do niego błagając o kawałek dzika.
gdyby nie te wynądrzania się jacka, albo czarny charakter sawyera i wogóle innych osób serial nie byłby taki ciekawy. to oni wnoszą do niego jakieś emocje, jakby wszystko było cacy, a jack ze wszystkimi by się zgadzał, a sawyer był potulny jak, kotek, hurly nie byłby taki śmieszny i wiele wiele innych serial straciłby na oglądalności wiec osobiście uważam że nikt nie powinnien byc zjedzony ;)
...nie wiem kto jest lepszy i gorszy...wiem tylko jedno...ja tylko chciałbym znaleźć się na bezludnej wyspie tylko z Evangeliną Lilly...tylko ja i Ona...reszta do szczęścia by mi nie była potrzebna...nawet Wy...amen
Co do jacka to pod zadnym wzgledem nie jest on arogancki. jest jako lekarz osoba kurczowo trzy,ajaca sie cywilizacji i nauki. to co dzieje sie na wyspie po prostu go przerasta i nie potrafi sie on dostosowac. metody Sayda sa dla niego bulwersujace (bo poniekad takie sa wlasnie) ale nie potrafi zaakceptowac ze czasami nie ma latwej drogi do rozwiazania i tzreba wybrac mniejsze zlo.
Sawyer to juz inna historyjka - ale czuje ze ma jakies ukryte powody dla ktorych tak bardzo chce byc nielubiany - a moze to jego podryw na kate ??:) w koncu duza czesc kobiet lubi dupkow :)