PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180314
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Pytanie

ocenił(a) serial na 10

Jestem w 6 sezonie lost i nie rozumiem o co chodzi w tej rownoleglej lini czasowej , ze ich lot sie udal.. kate znowu uciekls temu policjantowi co ja scigal, john locke na wozku. Moglby mi to ktos wytlumaczyc ?

Anka_fanka95

To alternatywna rzeczywistość, w której samolot ląduje szczęśliwie, nie napiszę jednak czym tak naprawdę okazuję się alternatywna rzeczywistość, aby nie psuć końcówki.

ocenił(a) serial na 10
alibaba_4

Tak myslalam . No czyli to sie nie dzieje naprawde ?

ocenił(a) serial na 10
Anka_fanka95

Ostatnio oglądałem Zagubionych po raz drugi, tym razem z bratem. Pytał on o to samo co Ty. Powiedziałem mu, że jest to równoległa linia czasowa i jak na razie radzę przyjąć takie założenie. Z czasem zaczniesz rozumieć o co w tym wszystkim chodzi, ale jak na razie proszę o cierpliwość. Póki możesz rozkoszuj się każdym odcinkiem, ciesz się bo wielu fanów LOST chciałoby się z Tobą zamienić.
Pozdrawiam ;)

ocenił(a) serial na 10
Lock14

Hehe szukalam na forach i chyba juz wiem miej wiecej ;p jesli nie zrozumiem to zapytam mam nadzieje ze odpiszesz ;) jeszcze 14 odc przede mna wiec poki co. Ale cos czytalam ze to jest ich zycie po zyciu . Ale zobaczymy jak to sie potoczy . Dzieki za odpowiedz;p chociaz bym wilala wiedziec haha

ocenił(a) serial na 10
Anka_fanka95

* poki co nie ma co myslec ;p

ocenił(a) serial na 10
Anka_fanka95

Jak coś to pisz śmiało ;)