Proponuje do każdego sezonu utworzyć jeden odrębny temat jak np sezon 1 i tam zamieszczać
swoje spostrzeżenia na temat odcinków. Każdy odcinek oceniony by został w skali od 1-6 a na
koniec danego sezonu każdy pokaże listę swoich odcinków. Z ocen poszczególnych odcinków
wyciągnie się średnią dla każdego sezonu. Oceniając odcinek można się odnosić do całości
serialu. Start rewatchu wyznaczam na środowy wieczór. Myślę, że powinniśmy oglądać po 1
odcinku dziennie( oczywiście pilota i finały sezonów nie dzielimy tylko oglądamy całościowo).
Popieram. Czyli zaczynamy w środę od 1x01 i 1x02.
Szkoda, że tak mało osób się zgłosiło. Może zareklamować rewatch na dziale forum Telewizja i seriale? O ile tak można.
Fajny pomysł ,nie wiem jeszcze na 100% czy będę w tym brał udział ,ale na pewno będe brał udział w dyskucji gdyż oglądałem Lostów nie dawno na necie -jeśli pozwolicie :D
Pozdro
Nie wiem jak wy, ale jest 20 .. kubek gorącej czekolady - checked ; miska popcornu - checked ; chyba czas najwyższy rozbić się na pewnej dziwnej wyspie ...
yhy ;] najpierw jedno potem drugie ;] cola nie podchodzi mi ostatnio, a nie miałem goździków ani miodu, żeby zrobić sobie grzany browar