PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180714
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Słaby serial.

ocenił(a) serial na 3

W dodatku niekonsekwentny. A to juz jest karygodne.

ocenił(a) serial na 8
arturos_

heee.. ok podaj mocny serial przygodowy.

ocenił(a) serial na 3
fauzi

Gra o tron

ocenił(a) serial na 8
arturos_

A poważnie?;p

ocenił(a) serial na 10
arturos_

PRZYGODOWY. A co masz na myśl przez "niekonsekwencję"?

ocenił(a) serial na 3
MatiZ_3

OWSZEM, PRZYGODOWY!

ocenił(a) serial na 10
arturos_

Gra o Tron to zupełnie inny serial. Na pewno nie przygodowy. Fantasy, kostiumowy.

ocenił(a) serial na 3
MatiZ_3

http://www.filmweb.pl/serial/Gra+o+tron-2011-476848

ocenił(a) serial na 10
arturos_

Widziałem wszystkie odcinki Gry o Tron i jest to zupełnie inny serial od LOST i nie można go z nim porównywać. Daruj mi te linki. Czy Dexter albo House są serialami komediowymi bo raz na odcinek jest jakaś zabawna scena? Nie.

arturos_

Zaciekawiłeś mnie stwierdzeniem "niekonsekwentny". Czy potrafisz podeprzeć argumentami swoją wypowiedź?

użytkownik usunięty
arturos_

Gre o tron wlaczam w innych celach niz przygodowych . Dla mnie to film XXX . Lost to inna liga .

ocenił(a) serial na 10

Wygląda na to, że kolega unika odpowiedzi na pytanie dlaczego uważa serial za "niekonsekwentny" ;)

ocenił(a) serial na 3
kasia_otop

Brak logicznego powiązania wątków w sezonie 5 i 6 z wątkami sezonów poprzednich. Tak to jest jak sie pisze scenariusz na 1-2 sezony a potem dopisuje reszte. Wszystko ok, ale jak w grę wchodzi podróż w czasie to można sie zakopać. Nic dziwnego.

Nie unikam odpowiedzi na pytanie tylko unikam bezprzedmiotowej dyskusji. Nie przyszedłem tutaj dyskutować (szczególnie jak nie wiem z kim), tylko ocenić film!

ocenił(a) serial na 10
arturos_

Fakt, że sezony 5 i 6 różnią się od poprzednich. Głównie tym, że celem bohaterów nie jest już ucieczka z Wyspy. Nie można jednak mówić, że nie są powiązane z poprzednimi. Kiedy ogląda się ten serial drugi raz od początki widać to najlepiej.