Gra o Tron to zupełnie inny serial. Na pewno nie przygodowy. Fantasy, kostiumowy.
Widziałem wszystkie odcinki Gry o Tron i jest to zupełnie inny serial od LOST i nie można go z nim porównywać. Daruj mi te linki. Czy Dexter albo House są serialami komediowymi bo raz na odcinek jest jakaś zabawna scena? Nie.
Zaciekawiłeś mnie stwierdzeniem "niekonsekwentny". Czy potrafisz podeprzeć argumentami swoją wypowiedź?
Gre o tron wlaczam w innych celach niz przygodowych . Dla mnie to film XXX . Lost to inna liga .
Wygląda na to, że kolega unika odpowiedzi na pytanie dlaczego uważa serial za "niekonsekwentny" ;)
Brak logicznego powiązania wątków w sezonie 5 i 6 z wątkami sezonów poprzednich. Tak to jest jak sie pisze scenariusz na 1-2 sezony a potem dopisuje reszte. Wszystko ok, ale jak w grę wchodzi podróż w czasie to można sie zakopać. Nic dziwnego.
Nie unikam odpowiedzi na pytanie tylko unikam bezprzedmiotowej dyskusji. Nie przyszedłem tutaj dyskutować (szczególnie jak nie wiem z kim), tylko ocenić film!