PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180357
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Proponuje, aby kazdy wpisal, ktory z nich najbardziej pasuje do Kate. Wpiszcie tylko imie jednEgo z nich, bez zadnego uzasadnienia. Potem zlicze glosy.

Moj typ:JACK

ocenił(a) serial na 10
lost_15

JACK

Arwena_2

cos sie stalo z moim poprzednim postem...JACK

ocenił(a) serial na 10
lost_15

Oczywiście, że JACK. Nie oglądałam jeszcze 2 serii, więc nie wiem, co się tam dzieje :P

Zuzia_9

Jack ale kate kocha sawyera i tak i znim chciałby być

ocenił(a) serial na 10
Logan_16

oczywiscie ze sawyer, bo wtedy dla doktorka zostanie tylko ten pasztet ana :D zreszta jack jest dla kate za brzydki... ten jego nos :P

ocenił(a) serial na 9
lost_15

sawyer bedzie z kate, a jack z ana-lucia. sawyer musi byc z kate, nie znosze jacka. SAWYER GORA

ocenił(a) serial na 9
kopiec_kreta

SAWYER - Kate nie będzie z zadnym, bo trojkat musi caly czas iskrzec. Jakby Kate w końcu się zdecydowała - byloby nudno.

ocenił(a) serial na 10
lost_15

Sawyer jest imo fajniejszy, ale do Kate pasuje Jack

ewelina_5

No nieweim wszyscy ci opowiedzą że kate pasuje do sawyera i przecież go kocha.a jack... nim sie ana zajmie.

ocenił(a) serial na 10
Logan_16

yhy moim zdaniem do Kate pasuje Sawyer Jack to cos raczej posuje do Any - Luci ...

ocenił(a) serial na 10
NaShI

WSTĘPNE WYNIKI:
Jack-6 glosow
Sawyer-5 glosow

ocenił(a) serial na 10
lost_15

Przepraszam za bład. Spowodowany byl on 2 roznymi glosami oddanymi przez logana(myslalam ze tylko kobieta zmienna jest). W takim razie nie biore pod uwage jego glosow.
I tak:
Jack-5 glosow
Sawyer-4 glosy.
NIE WPISUJCIE SIE 2 RAZY!!!!

lost_15

SAWYER. Mam wrażenie, że on się strasznie męczy, a w sumie go lubię :) Jak będzie z Jackiem to to będzie zbyt oczywiste :) Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
Dreamerin

Jack,to ci......:P/Sawyer najlepiej do niej pasuje:]

lost_15

Josh Holloway (Sawyer) w pewnym wywiadzie spytany o romanse na wyspie badawczo sie uśmichnął. sądze że zdecydowanie Sawyer. Kate stwierdziła, ze jak na niego patrzy i cos do niego czuje, to widzi swojego ojczyma...ale trzeb apodkręślić, że coś czuje. Poradzi sobie z prześladujacym ją ojcem i będzie dobrze...rzuci sie na szyje Sawyerowi...Bo Jack powinien sobie mleczko wytrzeć spod noska:D

ocenił(a) serial na 10
lost_15

jak to gdzies ktos kiedys napisal
" I'M READY FOR SKATE" :D

ocenił(a) serial na 10
lost_15

Nie lubie Kate, ale Jack jest dla niej zdecydowanie za nudny. ja stawian na Sawyera :*