Proponuje, aby kazdy wpisal, ktory z nich najbardziej pasuje do Kate. Wpiszcie tylko imie jednEgo z nich, bez zadnego uzasadnienia. Potem zlicze glosy.
Moj typ:JACK
Oczywiście, że JACK. Nie oglądałam jeszcze 2 serii, więc nie wiem, co się tam dzieje :P
oczywiscie ze sawyer, bo wtedy dla doktorka zostanie tylko ten pasztet ana :D zreszta jack jest dla kate za brzydki... ten jego nos :P
sawyer bedzie z kate, a jack z ana-lucia. sawyer musi byc z kate, nie znosze jacka. SAWYER GORA
SAWYER - Kate nie będzie z zadnym, bo trojkat musi caly czas iskrzec. Jakby Kate w końcu się zdecydowała - byloby nudno.
No nieweim wszyscy ci opowiedzą że kate pasuje do sawyera i przecież go kocha.a jack... nim sie ana zajmie.
yhy moim zdaniem do Kate pasuje Sawyer Jack to cos raczej posuje do Any - Luci ...
Przepraszam za bład. Spowodowany byl on 2 roznymi glosami oddanymi przez logana(myslalam ze tylko kobieta zmienna jest). W takim razie nie biore pod uwage jego glosow.
I tak:
Jack-5 glosow
Sawyer-4 glosy.
NIE WPISUJCIE SIE 2 RAZY!!!!
SAWYER. Mam wrażenie, że on się strasznie męczy, a w sumie go lubię :) Jak będzie z Jackiem to to będzie zbyt oczywiste :) Pozdrawiam
Josh Holloway (Sawyer) w pewnym wywiadzie spytany o romanse na wyspie badawczo sie uśmichnął. sądze że zdecydowanie Sawyer. Kate stwierdziła, ze jak na niego patrzy i cos do niego czuje, to widzi swojego ojczyma...ale trzeb apodkręślić, że coś czuje. Poradzi sobie z prześladujacym ją ojcem i będzie dobrze...rzuci sie na szyje Sawyerowi...Bo Jack powinien sobie mleczko wytrzeć spod noska:D