MOIM ZDANIEM CHARLIE JEST NUDNY JAK FLAKI Z OLEJEM BEZNADZIEJNA POSTAC JAK OGLADAM ODCINKI Z JEGO OSOBĄ TO MI SIE ZIEWA!:-]
Hmm a ja nie wiem, lubię raczej wszystkich, charli też nie jest zły, moze za bardzo ckliwy, ale nie wiem do końca, czy to jest wada. Pozdro
dla mnie najbardziej beznadziejni są ci koreańczycy Jin i Sun. Wszystko co jest z nimi związane jest dla mnie nudne i bezsensowne.
wcale nie chinczycy,czy koreanczycy czy jeszcze inni są fajni ona ładna on przystojny i ich historia opowiada cikeawe mafijne wątki.Nudni to są ci pozostali na wyspie i Shanon.
ARCT czy jak to sie pisze.. :D dobrze ze nie mialam tej przyjemnosci ogladania go dluzej niz jeden odcinek z dynamitem :D
A ja właśnie bardzo lubię Charliego. Za to nie przepadam za Shannon (głupiutka lala), Claire i Lockiem :)
skoro nie lubicie shannon to mam dla was dobrą nowinę. zostanie zastrzelona przed bohatekę Anę Lucię graną przez (michele rodriguez) w drugim sezonie
KATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! x100
i LOCKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!x1000 000000000000000000000000000000 000009999999999999999999999 nienawidzę tego faceta i mam nadzieję że go uśmiercą śmiercią długą i bolesną ;
Ja osobiście nie lubię Jina, Sun i Michaela. Aha, za Waltem też nie przepadam.
hheheee widze ze sa emocje wsrod widzow.
IMO najlepiej jakby zdetonowali cala wyspe ze wszystkimi (rozbitkowie, "inni") i wszystkim (potwor z dymu, bunkier) bo kazda z postaci mnie na swoj sposob denerwuje, a zagadki wyspy i tak nie zostana do konca rozwiazane; przeciez gdyby to zrobili okazaloby sie ze rozwiazania sa malo przekonywujace, glupie i bez sensu :]]
Ja bardzo lubie Charliego!!!!!! Jest przynajmniej zabawny, a nie tak jak inni!
Za to Jack bardzo mnie wkurza, bo strasznie się wymądrza!!!!!
pozdro dla wszystkich fanów LOST!!! :D
Gdyby ktoś z nich wszystkich miał umrzeć, to najmniej bym płakał za Jackiem. Gra świetnie, ale mi nie przypadł w 100% do gustu jak inni. On tylko 80%. I tak go lubie, ale za nim najmniej
Co wy macie do Charliego? On jest w porzo. Najgorsza jest Kate!!!!!!! Myśli że jest jakaś ważna. Też bym jest ten samolocik wsadzil. Jack tez jest glupi bo sie wymondza,a michael i walt są super!!!!!!!!!!
czytajac niektore posty moge zrozumiec ze jest to najprawdziwszy rasism cytuje (choc nie wiem czy slowo w slowo) "nie lubie sun, jina i michaela, no i walta tez nie lubie" jin i sun sa skosnoocy a michael i walt czarni...oj widze ostry rasizm...a co do aktorow to musze sie zgodzic z niektorymi nie przepadam za charliem...
moim zdaniem beznadziejny jest lock przez jego opsesje na punkcie włazu zginoł boon'e
obsesja czy nie i tak wiara będzie ginąć... A wogóle będzie na Filmwebie coś o 2 części? już się nie moge doczekać! :/
------------------------------ ------------------------------ ----
------" A wogóle będzie na Filmwebie coś o 2 części? już się nie moge doczekać! :/"--------------------------- ----------------------
------------------------------ ------------------------------ ----
i chyba póki co to nie będzie bo nie wszyscy ludzie mają szanse oglądać 2 sezon-------------ALE------Ja jestem na bieżąco z USA więc jak chcesz.......:-]
Jack. Jack. Jack. Kurde wkurza mnie ten typ jak nie wiem :D Wszedzie musi byc wszystko musi wiedziec, wszystko musi zalatwic. argh! no poprostu nie moge na niego patrzec :D
wszyscy wybrali go na przywódce dlatego wszędzie jest. Ale od drugiego sezonu stał sie troche nudny.w pierwszym sezonie nieprzepadałem za sawyerem teraz jest spoko
ana lucia tez jest przywodcą drugiej z grup i coś kręcą z Jackiem--dlatego ich nie lubie :D:D:D:D:D:D
a tak serio to znudziła mnie czarna rodzinka która na moje szczęście została złapana przez "innych" i nie będzie ich (mam nadzieję) w kilku następnych odcinkach :-]
------------------------------ ------------------------------ -----
kurcze, jakby wywalili Jacka to reszta nie przezylaby nawet tygodnia... on jest przeciez JEDYNYM lekarzem na tej wyspie... Sun i Jin sa wporzadku, ale nie lubie Michela i Walta. Nie dlatego ze sa czarni, ale dlatego ze te postacie sa poprostu nudne... claire i charlie tez czasami nuzacy sa z ta ich przesadna opiekunczoscia do Kabaczka... za to Kate jest SUPER, i jeszcze SAWYER oczywiscie
ale ta ane lucie to bym wykopala na (cenzura), nikt mnie nie wkurza tak jak ona!!!!!!!!!!!!!
tak najlepszy jest Sawyer albo mmm Hurley...
co sie stanie z Michael'em czy on jeszcze wróci ?
Ta Ana-Lucia mnie strasznie wnerwia mam nadzieje że ją załatwią w końcu. Kate mnie wnerwia bo niemoże usiedzieć na tyłku i wszeńdzie się pcha. Locke to jakiś świr. Z reszty to każdy mnie troche wkurza oprucz Sawyera i Hurleya.
Mnie osobiście najbardziej drażni Jack. Jak ja nie lubię jak on zawsze zadaje te swoje pytanie: "What" ?:D
No oczywiście najgorsza jest Ana-Lucia jako postac i aktorka która ją gra. Szkoda że J.J.Abrams zdecydował się ją zostawic na dłużej.....
nom ana-lucia jest najgorsza,ten jej glos i w ogóle. ale narazie jest jej na tyle malo w lost, ze jestem w stanie ja zniesc. A jack... nie dosc ze jak dla mnie okropnie irytujacy, wszedobylski i decydujacy za inncyh to jeszcze te jego piekielnie nudne flashbacki, w ogole odcinkow o nim jest za duzo... ja rozumiem ze to okropne jak sie ma ojca alkoholika i jest sie porzuconym przez zone, no ale nie czarujmy sie, na wyspie sa ludzie z ciekawsza i smutniejsza przeszloscia niz doktorek.