PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180350
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

MOIM ZDANIEM CHARLIE JEST NUDNY JAK FLAKI Z OLEJEM BEZNADZIEJNA POSTAC JAK OGLADAM ODCINKI Z JEGO OSOBĄ TO MI SIE ZIEWA!:-]

aksamitna

Hmm a ja nie wiem, lubię raczej wszystkich, charli też nie jest zły, moze za bardzo ckliwy, ale nie wiem do końca, czy to jest wada. Pozdro

ocenił(a) serial na 10
aksamitna

dla mnie najbardziej beznadziejni są ci koreańczycy Jin i Sun. Wszystko co jest z nimi związane jest dla mnie nudne i bezsensowne.

ocenił(a) serial na 10
jacussss889

wcale nie chinczycy,czy koreanczycy czy jeszcze inni są fajni ona ładna on przystojny i ich historia opowiada cikeawe mafijne wątki.Nudni to są ci pozostali na wyspie i Shanon.

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

Hmmm..najnudniejsza z kobiet jest Claire, a z mężczyzn Charlie.

ocenił(a) serial na 10
Yoasia_4

ARCT czy jak to sie pisze.. :D dobrze ze nie mialam tej przyjemnosci ogladania go dluzej niz jeden odcinek z dynamitem :D

ocenił(a) serial na 10
aksamitna

A ja właśnie bardzo lubię Charliego. Za to nie przepadam za Shannon (głupiutka lala), Claire i Lockiem :)

ocenił(a) serial na 10
Skylaria

skoro nie lubicie shannon to mam dla was dobrą nowinę. zostanie zastrzelona przed bohatekę Anę Lucię graną przez (michele rodriguez) w drugim sezonie

ocenił(a) serial na 10
aksamitna

KATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! x100
i LOCKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!x1000 000000000000000000000000000000 000009999999999999999999999 nienawidzę tego faceta i mam nadzieję że go uśmiercą śmiercią długą i bolesną ;

ocenił(a) serial na 10
aksamitna

Ja osobiście nie lubię Jina, Sun i Michaela. Aha, za Waltem też nie przepadam.

ewelina_5

hheheee widze ze sa emocje wsrod widzow.
IMO najlepiej jakby zdetonowali cala wyspe ze wszystkimi (rozbitkowie, "inni") i wszystkim (potwor z dymu, bunkier) bo kazda z postaci mnie na swoj sposob denerwuje, a zagadki wyspy i tak nie zostana do konca rozwiazane; przeciez gdyby to zrobili okazaloby sie ze rozwiazania sa malo przekonywujace, glupie i bez sensu :]]

użytkownik usunięty
aksamitna

Ja bardzo lubie Charliego!!!!!! Jest przynajmniej zabawny, a nie tak jak inni!
Za to Jack bardzo mnie wkurza, bo strasznie się wymądrza!!!!!
pozdro dla wszystkich fanów LOST!!! :D

ocenił(a) serial na 10
aksamitna

Gdyby ktoś z nich wszystkich miał umrzeć, to najmniej bym płakał za Jackiem. Gra świetnie, ale mi nie przypadł w 100% do gustu jak inni. On tylko 80%. I tak go lubie, ale za nim najmniej

ocenił(a) serial na 10
aksamitna

Co wy macie do Charliego? On jest w porzo. Najgorsza jest Kate!!!!!!! Myśli że jest jakaś ważna. Też bym jest ten samolocik wsadzil. Jack tez jest glupi bo sie wymondza,a michael i walt są super!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 6
soldier_2

czytajac niektore posty moge zrozumiec ze jest to najprawdziwszy rasism cytuje (choc nie wiem czy slowo w slowo) "nie lubie sun, jina i michaela, no i walta tez nie lubie" jin i sun sa skosnoocy a michael i walt czarni...oj widze ostry rasizm...a co do aktorow to musze sie zgodzic z niektorymi nie przepadam za charliem...

soldier_2

heh może i niepowiedziałbym że najgorsza za to napewno najładniejsza

ocenił(a) serial na 8
aksamitna

moim zdaniem beznadziejny jest lock przez jego opsesje na punkcie włazu zginoł boon'e

ocenił(a) serial na 10
patryk_25

Nie wiem o co Wam chodzi z Charlim,ja go bardzo lubie:D Mnie wkurza Jack!

ocenił(a) serial na 10
patryk_25

obsesja czy nie i tak wiara będzie ginąć... A wogóle będzie na Filmwebie coś o 2 części? już się nie moge doczekać! :/

ocenił(a) serial na 5
Maverick_4

------------------------------ ------------------------------ ----
------" A wogóle będzie na Filmwebie coś o 2 części? już się nie moge doczekać! :/"--------------------------- ----------------------
------------------------------ ------------------------------ ----
i chyba póki co to nie będzie bo nie wszyscy ludzie mają szanse oglądać 2 sezon-------------ALE------Ja jestem na bieżąco z USA więc jak chcesz.......:-]

ocenił(a) serial na 10
aksamitna

Jack. Jack. Jack. Kurde wkurza mnie ten typ jak nie wiem :D Wszedzie musi byc wszystko musi wiedziec, wszystko musi zalatwic. argh! no poprostu nie moge na niego patrzec :D

ilmare

wszyscy wybrali go na przywódce dlatego wszędzie jest. Ale od drugiego sezonu stał sie troche nudny.w pierwszym sezonie nieprzepadałem za sawyerem teraz jest spoko

ocenił(a) serial na 5
Logan_15

ana lucia tez jest przywodcą drugiej z grup i coś kręcą z Jackiem--dlatego ich nie lubie :D:D:D:D:D:D
a tak serio to znudziła mnie czarna rodzinka która na moje szczęście została złapana przez "innych" i nie będzie ich (mam nadzieję) w kilku następnych odcinkach :-]
------------------------------ ------------------------------ -----

ocenił(a) serial na 8
aksamitna

Ja ich wszystkich lubie,chociaz czesto wkurza mnie Jack

ocenił(a) serial na 10
_malena_

kurcze, jakby wywalili Jacka to reszta nie przezylaby nawet tygodnia... on jest przeciez JEDYNYM lekarzem na tej wyspie... Sun i Jin sa wporzadku, ale nie lubie Michela i Walta. Nie dlatego ze sa czarni, ale dlatego ze te postacie sa poprostu nudne... claire i charlie tez czasami nuzacy sa z ta ich przesadna opiekunczoscia do Kabaczka... za to Kate jest SUPER, i jeszcze SAWYER oczywiscie
ale ta ane lucie to bym wykopala na (cenzura), nikt mnie nie wkurza tak jak ona!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Krywolcia

tak najlepszy jest Sawyer albo mmm Hurley...
co sie stanie z Michael'em czy on jeszcze wróci ?

NaShI

Ta Ana-Lucia mnie strasznie wnerwia mam nadzieje że ją załatwią w końcu. Kate mnie wnerwia bo niemoże usiedzieć na tyłku i wszeńdzie się pcha. Locke to jakiś świr. Z reszty to każdy mnie troche wkurza oprucz Sawyera i Hurleya.

ocenił(a) serial na 10
NaShI

Mnie osobiście najbardziej drażni Jack. Jak ja nie lubię jak on zawsze zadaje te swoje pytanie: "What" ?:D

ocenił(a) serial na 10
NaShI

Mnie najbardziej drażni Jack. Nie lubię jego stałego zapytania : "What"?

ocenił(a) serial na 10
NaShI

Mnie najbardziej drażni Jack. Nie lubię jego stałego zapytania : "What"?

ocenił(a) serial na 9
ZwolaK

No oczywiście najgorsza jest Ana-Lucia jako postac i aktorka która ją gra. Szkoda że J.J.Abrams zdecydował się ją zostawic na dłużej.....

ocenił(a) serial na 10
ludwisiu

nom ana-lucia jest najgorsza,ten jej glos i w ogóle. ale narazie jest jej na tyle malo w lost, ze jestem w stanie ja zniesc. A jack... nie dosc ze jak dla mnie okropnie irytujacy, wszedobylski i decydujacy za inncyh to jeszcze te jego piekielnie nudne flashbacki, w ogole odcinkow o nim jest za duzo... ja rozumiem ze to okropne jak sie ma ojca alkoholika i jest sie porzuconym przez zone, no ale nie czarujmy sie, na wyspie sa ludzie z ciekawsza i smutniejsza przeszloscia niz doktorek.

aksamitna

Shannon. Pusta lala:/ Dobrze, ze zginela.

ocenił(a) serial na 10
Cziki

Ana Lucia (ale jedyne co mi sie w niej podoba to wlasnie glos!!!) nie lubie Claire zreszta trudno mi ja zrozumiec przeciez nie jestem matka ale chwilami chyba przesadza reszta spoko chociaz nie Michael jest troche nudny