)))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))
w odcinku 16 w kolejnej retrospekcji locke'a zobaczymy jego niespodziewany związek z Sawyerem
wg mnie 2 mozliwe opcje:
1.ojciec Locka jest prawdziwym Sawyerem
2.Lock jest saywerem! ! !
Ojciej Locka - Sawyerem ? a co to za bradnie ? :))) A wogole to ile bedzie przerwy do po 15 odcinku ? pol roku ? mniej ?
Że niby, co że Locke uwiódł matke Sawyer'a a następnie ją okradł??? Porąbało cię? No chyba że źle to zrozumiałem ale wątpie.
Ej, skąd wzięłaś spoiler do 16 odcinka? Ja dopiero widziałam do 15. Podaj linka gdzie można obejrzeć.
Heh ona wogule wprowadza na tych forach o Lost zamęt więc zważając na to stwierdzam że zmyśla.
No jasne, znowu Foczka i jej Sawyer..... zaniemoge zaniedługo normalnie ......
TaaaaaaK!!!!!
Ja wiem jak bedzie, Sawyer bedzie ojcem Kate, pozniej ojcem i mężem, następnie ją zabije by moc ozenic sie z Lockiem. Czytałem na Onecie :|
Widac że dziewczyna ..... o sorry widac że ta foka nie wie kiedy skończyc. Więc apel do cibie foko i do innych podobnych do ciebie :
"Proszę was nie twórzcie tak durnych tematów, bo niektórych boli wasza głupota".
FIN
A jak... zgadzam się z przedmowiczynią w 100 %, Ludzie Karwa Fa, dajcie se siana ....
wiecie co proszę pacany link jak umiecie to przeczytajcie "02/15 - During Locke's next flashback episode — slated to air in March or April — we're going to discover that he has a surprising connection to Sawyer. Source: Ask Ausiello @ TV Guide " www.spoilerfix.com
po namysle doszłam do wniosku ze z samym Lockiem to przesadziłam
ale jego ojciec w s02e04 powiedział do Locka "Myślisz, że jesteś jedyną osobą,jaką zdażyło mi się wykiwać?"