PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180350
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Sawyer

ocenił(a) serial na 10

wiecie, czy on(Josh Holloway) ma jakieś tatuaże. Jesli tak to jakie i gdzie? :D

ocenił(a) serial na 9
Wypasiona_Foczka

Tak, ma 8 dziar ... na dupie, dokładniej na lewym poldupku, wszystkie przestawiają Wypasioną Foczke ... :|
Boshe .....

ocenił(a) serial na 10
Chmielu_4

Słuchaj masz jakis problem? Sam masz dziare na mózgu. Wes koles daj se siana.

ocenił(a) serial na 9
Wypasiona_Foczka

Hehehe, słuchaj, przepraszam jeśli Cie uraziłem :)
Ale wydało mi się to śmieszne, ale później zrozumiałem, że ty rzeczywiście masz bzika na punkcie tego kolesia ( przeszukałem różne tematy :), no nieważne, nie moja sprawa :)
Nie miałem zamiaru Cie obrazić :)
Pozdrowienia Dla Wypas foki :P

ocenił(a) serial na 9
Chmielu_4

Owacja na stojąco dla chmiela. Poprostu piękna odpowiedź.

ocenił(a) serial na 8
Wypasiona_Foczka

Po nicku to widac,ze"Wypasiona foczka" to chyba dziewczyna - no chyba ze to jakis wyjatek :P pewnie leci na zaboj na aktora Josha Hollowaya i tyle :D wrzuccie na luzzz ;) ale ta odp z dziarami na d**** naprawde byla massowa heheheh :D

ocenił(a) serial na 9
AKU

To jest raczej oczywiste (troche nawet zbyt oczywiste) że leci na pana J. Hollowaya i ja sie nie czepiam, poprostu spodobała mi się odpowiedź.

ocenił(a) serial na 10
ikari

ano lece, podoba mi sie bo to kawał ciasteczka, snie o nim po nocach to grzech? zastanawia mnie czy tak jak Jack ma gdzies tatoo

ocenił(a) serial na 9
Wypasiona_Foczka

Akurat kto jak kto ale Sawyer często w serialu bywa rozneglirzowany, więc coś byś chyba zaobserwowała (chyba że do serialu retuszują jego tatuaże) Bo np tatuaże Jacka mają mieć jakieś znaczenie (albo to był tylko dowcip producentów) A co do pytania na temat nagiego Sawyera i Kate w zwiastunie to widziałem zapowiedź dzisiejszego odcinka i nic tam takiego nie ma. Jest tylko Kate czytająca artykuł Sawyerowi (pewnie z Cosmo) "10 sposobów aby rozpoznać wrażliwego mężczyzne".

ikari

Sawyer ma dobra teksty zawsze ale żeby śnić o nim po nocach lekka przesada.Kate też jest super laską i śni ktoś oniej....?

Logan_15

Ja na zapowiedzi nie widziałem żeby Kate mu coś czytała widziałem tylko rozebranego w schronieniu sawyera i koło niego kate i chyba do czegoś między nimi doszło.

Logan_15

Może sobie opowiadali dowcipy o stirlitzu?

ocenił(a) serial na 10
Logan_15

no niestety ale do nieczego nie doszło
tez myslałem ze cos z tego bedzie ale sewyer sie nie umie zabrac za nia he zartuje
ps. chmielu piekna odpowiedz

ocenił(a) serial na 9
Logan_15

To chyba nie oglądałeś zapowiedzi dzisiejszego odcinka tylko ogolny zwiastun Lost bo scena Kate&Sawyer w łozku to scena kiedy Kate podawała mu lekarstwo w "What Kate did?"

ikari

Nie no z zapowiedź 13 odcinka mówili trwała jakieś 30 sek. i była na plaży kate&sawyer w namiocie.a sawyer był rozebrany kate koło niego ale niewim czy też rozebrana niebyło dokładnie widać.

Logan_15

Unas bedzie można ściągać 13 odcinek dopiero rano w czwartek