PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180697
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Ja mysle ze jednak Schannon kochala Boon'a!!A wy???

LeLe_2

Moze i go kochala, ale tak jak powiedziala- jako brata i nic po za tym..

ocenił(a) serial na 10
LeLe_2

a ja własnie niebyłabym taka pewna...no bo mogLa niedopuszczac mysli ze moglaby go pokochac inaczej(w koncu całe zycie byl dla niej jak brat) a dopiero po jego smierci zdała sobie z tego sprawe..niewiem zresztą:)) bo sie okaze ze jakies głupoty pisze i wyjdzie na zupelnie co innego...:P:P:))
Napewno go kochała (21odc.)ale jak to niewiadomo(chyba ze ci co ogladali cala 2 serie:))
pozdrawiam:**

ocenił(a) serial na 10
LeLe_2

aha!
a dlaczego sie z nim przespała? dla przyjemności czy jak?po co?
skoro wiedziała ze i tak by jej wybaczył. Skoro mówiła ze go kochała jak brata to było to troche niesmaczne z jej strony! Bo ja sobie niewyobrazam przespac sie ze swoim bratem. brrrrr
pozdrawiam:):**

Majka_12

Nie zapominaj, ze byli przyrodnim rodzenstwem, i zdaje sie nie od wczesnego dziecinstwa

ocenił(a) serial na 10
pablocoo

No tak ale jak sama twierdziła że go kocha jak brata (czyli traktowała go jak swojego normalnego brata), to po kiego z nim się przespała??? Ale ona jest dziwna, więc wcale mnie to nie dziwi.

galadriela

jak dla mnie to fakt,że ona się w nim BARDZO bujała jest dosyć oczywisty... no to się po prostu widzi...:)

ocenił(a) serial na 7
galadriela

przespala sie z nim bo byla zrozpaczona po utracie tamtego faceta, a wiedziala ze tak na prawde boone ja kocha i nie zostanie przez niego odrzucona. wykozystala po prostu jego uczucia, zeby podwyzszyc sobie swoja samoocene. by poczuc sie komus potrzebna.

ocenił(a) serial na 7
IndiaTate

a tak w ogole to sie zastanawiam co on w niej widzial. szukam szukam i jeszcze sie niczego w niej nei doszukalam. i sayid.. oni cos maja z oczami?

ocenił(a) serial na 8
LeLe_2

to nie mysl tyle Lele bo ci sie mikroprocesorek przegrzeje.pozatym juz niedlugo shanon tez zgnie takze polacza sie w nastepnym zyciu jak beda chcieli

km007tbg

Ale pierdoły piszecie