PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180707
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Pierwsze 3 sezony są dla mnie mistrzostwem zapoczątkowanie flash forwardów było genialnym posunięciem dlatego finał 3 sezonu wbija w fotel. 4 sezon to ostatni na który dało się patrzeć mimo genialnego finałowego odcinka - najlepszy odcinek w historii Lost jak dla mnie to jednak przesunięcie wyspy ?? serio ? to najgłupszy pomysł na jaki wpadli scenarzyści. Według mnie największym błędem było właśnie pójście w drogę science fiction. Bo 5 I 6 sezon to kompletna pomyłka a oglądałem je bo jak już zaczynam serial to oglądam do końca.

ocenił(a) serial na 9
Citizens88

Bullshit, 5 sezon to kwintesencja LOST.

ocenił(a) serial na 10
Citizens88

Ja ma inne zdanie. 1 sezon miażdzy, jest najlepszy. Dwa kolejne są bardzoe dobre. Sezon 4 i 5 oceniam na 3. Nudne, flegmatyczne, nie wciągające. Dopiero poziom się podnosi przy ostatnim sezonie, który oceniam na 7.

ocenił(a) serial na 10
Dexterka_Morgan

Dziwne Twoje zdanie na ten temat, ale cóż wiadomo : oczami wszyscy patrzą tak samo a każdy widzi co innego . . .

ocenił(a) serial na 9
ZSGifMan

Jak widać zdania są podzielone.

ocenił(a) serial na 10
Citizens88

Nie, nie, nie, nie zgadzam się.

ocenił(a) serial na 8
Citizens88

wg mnie:
1. Pierwszy sezon 9/10
2. Drugi sezon 9/10
3. Piąty sezon 9/10
4. Trzeci sezon 7/10
5. Czwarty sezon 5/10
6. Szósty sezon 4/10

nie wiem czemu ludzie tak nie lubią 5 sezonu, wg mnie genialny był. Jeszcze ulubione postacie z serialu to Faraday, Mr. Eko, Hurley i Desmond, piona!

ocenił(a) serial na 9
dansol20

Tu się zgodzę. Moim zdaniem 5 sezon miał najwięcej akcji i był najciekawszy.

ocenił(a) serial na 10
dansol20

Ja oglądałam dość dawno większoć sezonów, ale mniej więcej to wygląda tak:
1. Pierwszy sezon 10/10 (najlepszy sezon wszechczasów)
2. Drugi sezon 9/10
3. Trzeci sezon 9/10
4. Szósty sezon7/10
5. Czwarty sezon, piąty sezon 5/10

ocenił(a) serial na 8
Dexterka_Morgan

właśnie jestem w trakcie oglądania pierwszego sezonu Dextera, po 10 odc naprawde świetny serial, mam nadzieje że utrzyma poziom.

To tak apropo nicka :D

ocenił(a) serial na 10
dansol20

Tylko nie wchodź na forum Dexa, bo możesz natrafić na spoilery dotyczące nowego sezonu. Drugi sezon jest świetny, trzeci jest moim zdaniem najsłabszy, czwarty to mój faworyt, piąty i szósty są okej, jednak zbyt wiele w nim naciągania i nieścisłości, poziom spada, jednak nowy sezon, obecny, podwyższył znowu poprzeczkę, ale to tylko moje zdanie, są różne opinie.

ocenił(a) serial na 8
Dexterka_Morgan

nie no, już tak kilka razy zaglądałem ale mi spojlery nie straszne także luz. Dzięki za opinie, jak zobacze że 3, 5 i 6 sezon sie słabo zapowiadają to może je odpuszcze, jeszcze mam kilka innych serialów do oglądania.

ocenił(a) serial na 10
dansol20

Jeśli 3 będzie cię nużyć to brnij dalej. Warto się poświęcić dla 4-ego sezonu. Chociaż kto wie, może akurat tobie 3 przypadnie do gustu.

ocenił(a) serial na 8
Dexterka_Morgan

nie no 4 sezon na pewno chce obejrzeć bo widze ogólnie że ludzie bardzo chwalą także sprawdze na pewno ;) Może i ten 7 też obejrze bo opinie też dobre

ocenił(a) serial na 10
dansol20

By zrozumieć co i jak, to należy oglądać chronologicznie, po kolei. Spróbuj i obejrzeć 5 czy 6, są gorsze, ale nie są złe.

ocenił(a) serial na 8
Dexterka_Morgan

no zobacze, na pewno spróbuje

ocenił(a) serial na 1
Dexterka_Morgan

ja mam przeczucie, że te nieścisłości i uproszczenia to celowy zabieg. Ma on na celu pokazać, że Dex już tak się nie trzyma kodeksu, popełnia głupie błędy co skonczy sie pewnie tym ze zostanie złapany. Obecny Dexter nie jest tym Dexem z i sezonu. Zrozumiał czym jest miłość do kobiety, ma syna.

ocenił(a) serial na 6
dansol20

Dexter rewelacja :))))) polecam obejrzeć wszystkie sezony napewno nie pożałujesz i scenarzyści nie zepsuli go jak Lost-ów

ocenił(a) serial na 6
Citizens88

zgadzam się całkowicie, po 4 sezonie się wkurzyłam i przestałam to oglądać, myślałam na początku, że scenarzyści pójdą w kierunku trójkąta bermudzkiego i to by było ciekawe to wymyślili jakieś sf i zupełnie mnie to zraziło