PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180720
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Podajcie jakieś seriale, anime albo filmy podobne do lostów. Chodzi mi żeby posiadał tajemniczą i dobrą fabułę.

ocenił(a) serial na 5
Zonced

To ma byc podobne do lostów czy dobra fabuła? Bo to się wyklucza wzajemnie.

ocenił(a) serial na 8
hazy_1

Podobny do lostów, ale z dobrą, tajemniczą fabułą.

Zonced

Czy do ostatniego sezonu lost nie był dla was tajemniczy z wciągającą fabułą? :)

ocenił(a) serial na 10
KLAssurbanipal

To oczywiste, ale pewne jednostki i tak będą twierdziły swoje :]

ocenił(a) serial na 10
Zonced

Z anime zdecydowanie Bokurano, wiele podobieństw do Losta. No i po części Evangelion, dużo wątków i mitologii.

Zonced

A ja polecam Batelstar Galactica - uderzające podobieństwa do Lost świetna fabuła, oglądało się zajebiście;), a ostatnie sezony skopano jeszcze bardziej niż w Lost.

ocenił(a) serial na 5
Private_Witt

Nie porównuj tego gnoju do BSG. Lost nie dorasta jej do pięt.

CapricaSix

no ja się zdecydowanie bardziej zawiodłem na BSG;] całe to pitulenie o Bogach!!! jak s-f to s-f a

ocenił(a) serial na 5
Private_Witt

W BSG religia była mocno zakorzeniona od początku serialu. Z różnym natężeniem ale motyw przewijał się regularnie. Lost ostatnie minuty podsumowujące serial: durnowaty kościół w którym upchnęli symbole prawie wszystkich religii znanych ludzkości. W szoku jestem, że nie znalazła się tam uschnięta kurza łapka albo lalka voodoo ale z tym całym arsenałem nie mieli pewnie gdzie jej wcisnąć. Co za upadek :/

użytkownik usunięty
Zonced

Ja polecam "Opowieści z Narnii". Właściwie niczym się od LOST nie różni, jedynie tym, że bohaterowie do zaczarowanego świata przechodzili przez lustro.

ocenił(a) serial na 10

A śwista siedzi ... Pisząc takie bzdury dowartościowujesz się czy co ?

użytkownik usunięty
aqu32

ACH!!! PRZEZ SZAFĘ K***A!!! Pomyliłem się! Ale aqu przynajmniej ma teraz podjarkę, bo poczuł, że ma nad kimś przewagę.

ocenił(a) serial na 9
Zonced

Up !! Mam nadzieję, że teraz będzie więcej odpowiedzi na temat.