PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180320
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Nieweicie może co to za dym co napotkal go Pan Eko?? Ten dym byl juz wcześniej i zlapal Lock`a. A tak wogule to nieweicie może czy juz byla premiera 11 odcinka? No bo wiem, że na ABC jeszcze nie bylo a czy na innym kanale lub w konie bylo? Jak wiecie to proszę napiszcie...
A co do ogulnie 2 sezonu to ważacie, ze odnajdą Walta? No bo mi sie wydaje że 2 sezon jest tak jakby poswięcony Waltowi i tym innym (KWAC=)

ocenił(a) serial na 10
Annie_Bunton

te bedą puszczone w stanach ale nie wiem na jakim kanale

lp. tytuł retrospekcja data
11 The Hunting Party Jack 18 stycznia 2006
12 Fire and Water Charlie 25 stycznia 2006
13 Admissions Locke 1 lutego 2006
14 One Of Them Sayid 8 lutego 2006
15 Maternity Leave Sawyer 15 lutego 2006

i chyba wcześniej nigdzie nie bedzie, tak mi sie wydaje.
a ten dym co widział ECO to niezła bajka zaczyna sie robić z tego filmu

strzelba

oczywiscie malo kto zauwazyl ze w srodku tego dymu pojawialy sie obrazy z zycia Eko + obrazy matki boskiej i Jezusa... Ten dym bedzie mial duze znaczenie w serialu - to nie ma byc tylko "potwor ktory zabija bohaterow". Czemu nie zabil Eko ? Albo nie poszedl po Charliego? Zastanwocie sie ;)

ocenił(a) serial na 10
Prophet

masz racje jak obejrzałem jeszcze raz ten dym w zwolnionym tępie to faktycznie były tam momenty z rzycia Mr. ECO, a ta matka boska to właściwie też jest znim związana bo w niej te narkotyki przemycał i krzyż z kościoła gdzie jego brat był księdzem. to faktycznie może mieć sens.

ocenił(a) serial na 8
Annie_Bunton

Zauważcie, że w tym dymie pojawia się kilka dziwnych obrazów z życia Eko, np. koleś do góry nogami, jakiś ziomek z pochyloną głową... A tak wogóle to bardzo mnie ciekawi dlaczego ta mgła "poddaje testowi" ludzi na wyspie??

Sawyeroo

nie ma jak czytac co ludzie napisali nie ? Patrz wyzej :)

ocenił(a) serial na 10
Annie_Bunton

jak wam się podobał ten odcinek? dla mnie był świetny, ten dym mnie zaintrygował ciekawe co to będzie... i czy

SPOILER

Charlie znowu bierze?? po co zrobił sobie tą skrytkę ze statuetkami? i czy pogodzie się z Claire?