PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180307
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Jestem w trakcie 5 sezonu( ale już od 3 zaczął mnie nudzić i co chwila łapie telefon a potem łapie się na tym że sporo przeoczyłem, brne w to bo zawsze muszę wszystko dokończyc a i jest pewna ciekawość.) Tak więc mam pytania jeśli ktoś byłby łaskaw.
1. Jak to było z tym przyciskiem w bunkrze? Eksperyment socjologiczny? Czemu on był taki ważny albo nie był i czemu przestali ciągnąć ten wątek, był ciekawy.
2. Kto to ten Jakob istnieje taki człowiek? To duch z krzesła? Zbiorowa halucynacja?
3. Czemu i jak zniknęła ta blondynka od dziecka(wybaczcie nie mam pamięci do imion) jak mogła syna zostawić gdy zawsze tak się martwiła o niego?
4. Co z tym murzynem nastolatkiem uciekli stary potem parę razy mignął ale młodego już nie było.

ocenił(a) serial na 10
Zajcevv

1. Widziałeś co się stało jak nie wcisnęli guzika więc to nie był eksperyment. Pod koniec 5 sezonu masz wyjaśnione o co się właściwie stało że trzeba było wciskać ten guzik
2. To jest wyjasnione w 6 sezonie (odcinek Ab Aeterno)
3. Również 6 sezon xd

ocenił(a) serial na 10
DaveR1

Sorry nie Ab Aeterno tylko Across the sea

DaveR1

Dzięki, tak więc warto domęczyć widzę. Dziwny to serial , uważam że jest co najwyżej 7/10 ale ma coś w sobie.