Sorry że zakładam osobny temat, ale nie ma za bardzo gdzie się z tym podpiąć.
Zauważyliście że U Tarantino bądź Rodrigueza często wstępują lostowi aktorzy? Anna-Lucia, Lapidus, Sayid, ojciec Hugo.. a teraz w najnowszym filmie Tarantino swój epizod będzie miał Leśny Dziadek. Tylko czekać aż się pojawi Locke, albo Ben hehe
taa ostatnio prawie w każdym filmie widuje jakichś aktorów z Lost. Teraz jak zaczynam nowy film to zawsze sobie myślę kogo z lostów dziś zobaczę ;p
Ja ostatnio coś nie mam do nikogo z nich szczęścia.
Oglądam sobie kiedyś "Planet Terror" właśnie Rodrigueza i w jednej z pierwszych scen patrzę się a tam "Sayid z LOST", a kilka minut później stoi jakiś siwy gość i "cholera skądś tą mordę znam". Przyglądam się bardziej i olśnienie "przecież to Frank Lapidus we własnej osobie" hehe.
Albo na Polsacie leci jakiś film klasy B "Ślepa Furia" (swoją drogą jeden z hitów tej stacji, bo w tym roku już chyba ze 4 razy leciał) a tam John Locke. Co mnie rozśmieszyło - grał kumpla głównego bohatera z którym razem walczyli w Wietnamie. Od razu mi się skojarzyło z tym jak Sayid raz pytał się Locka o jego bliznę na plechach, a ten go wtedy okłamał że to po Wietnamie :D Czyli jednak Locke nie kłamał, a ten film to jego zaginiona retrospekcja :D
Ja też często widuję kogoś z LOST. A jak oglądałam zaginiony świat to się okazało,że połowa aktorów epizodycznych zagrała poźniej w Córkach McLeoda ważniejsze role. xd
Ostatnio jeszcze w jakimś filmie wstępowała Charlotte i grałam tam postać, która pracowała w ...muzeum ;]
Ja ostatnio z tego co oglądałam to widziałam Locka w archiwum x ,tylko w filmie nie serialu xd
W ogóle to znalazłam coś takiego - fu**k (w miejsce gwiazdek trzeba wpisać wiadome słowo) yeahlostactorsinotherstuff.tumblr.com - na tym blogu są umieszczone wszelkie wystąpienie w inny filmach/serialach bohaterów LOST