Mogę się założyć że sezon 2 skończy się na tym że guzik nie zostanie wciśnięty i wtedy nic pozornie się nie stanie.
Wasze pomysły na zakończenie sezonu?? W taki sposób żeby wkurzyć widzów do granic możliwości, bo na 3 sezon będzie trzeba czekać do października.
Pod koniec chyba zaczną się rozmnażać kate z sawyerem, sun z jiinem.....Co do klawisza może tak być.
z tym rozmnarzaniem to ciekawy pomysł ale ja myśle że ci inni (z środka wyspy) spotkaja sie z tymi co lecieli z tyłu samolotu i z tymi co lecieli z przodu samolotu i okarze sie ze lecieli w srodku tego samolotu :) a pozatym to pewnie pojawią się czwarci inni może wyjaśni sie cos z tymi duchami a moze nie...
SPOILER-----(ewentualnie)----- ----
Po obejrzeniu zapowiedzi odcinka 2x14 widac, ze zegar wskaze 0 nie na koniec sezonu, a juz za tydzien ;)
LUDZIE BEDZIE 3 SEZON. Z tego sie bardzo ciesze. Ale fajnie by było gdyby ten klawisz nie był wciśniety, ciekawe co by sie stało. Ciekawe czy wydostaną sie z wyspy.
Obejrzyjcie zapowiedź 14 odcinka - to z tym nienaciskaniem przycisku dopiero na końcu sezonu staje się wątpliwe...
Nie bdźcie tacy pewnmi że przycisk nie zostanie wciśnięty. Oglądaliście zapowiedź odcinka 2x13?? Było pewne że Hurley i Sayid złapali jakiś sygnał. No i co i dupa blada.
Nie, no to, że przycisk nie zostanie wciśnięty to jest raczej pewne.
No chyba, że to jakaś zmyłka twórców, sen jakiś, kogoś, albo coś.
Ale mi się wydaje, że nie wcisną go na serio i zapewne nic sie nie stanie.
A pozatym, odnośnie 14 odcinka, to czy mi się wydaje, że Fancuzka należy do The Others ??
Jest 23 odcinki a potem po jakimś czase pudszczą 3 sezon tylko chyba na iinym kanale niż abc tak słyszałem
Ktoś nie wciśnie guzika i cała wyspa wyleci w powietrze, tylko nieliczni się uratują w tym, Jack i Sawyer no może i Clair z dzieckiem i pan Eko. Będą kilka dni dryfować aż dopłyną do Nowej Zelandii.
Wyspa napewno niewyleci w powietrze ten guzik to pewnie jakiś pic..Jack miał racje mogli nie przyciskać i wiedzieliby co się stanie a tak....?Pewno jeszcze ktoś ginie prócz any.Saywer i kate bedą mieli dziecko jack po jakimś czasie przez to że jest przywódcą straci rozum i zamieni sie w buszmena
z tym guzikiem to juz jakis przekręt bedzie w 14 odcinku na reklamowkach cos tam pokazane bylo ( jak jack powstrzymuje locka przed nacisnieciem i na licznikuje pokazuje sie zero .... koniec reklamowki ) zapowiada sie niezle
Cześć a gdzie widziałaś zwiastun 14 odcinka?? Możesz podać mi link bo na stronce abc nie ma jeszcze.
hmm...a ja myślę, że do końca 2 sezonu zginą jeszcze co najmniej 2 osoby. guzik nie zostanie wciśnięty i - są tylko dwie alternatywy - albo coś się stanie i ktoś umrze, albo nic się nie stanie, ale tak czy inaczej i tak ktoś w końcu zginie :)
ale sadystka ze mnie :)
hihihi :)
Dopiero w pazdzierniku bedzie sezon 3?? masz na mysli w Polsce?? a kiedy sie zacznie sezon 3 w Stanach?? wie moze ktos??
3 sezon w Polsce będzie za hoho długo siobie poczekasz. W październiku zaczyna się 3 sezon w USA. Galadriela jak chcesz trailer następnego odcinka ściągni sobie z tej stronki : http://chaotic.blox.pl/html
To jest chyba najlepszy blok w Polsce o Lost. Tam jest wszystko więc osobiście polecam :):):):):):)
koniec bedzie taki ze te dziecko claire zmieni sie w słonia i bedzie srało wszędzie co godzine i wkoncu opuszczą tą wyspę bo wszedzie bedą klocki lezeć i nie bedzie gdzie chodzic a na drzewach spac nie bedą
Ale wy macie pomysły hehe :P Ciekawe czemu jesteście tacy pewni, ze Kate bedzie miała dziecko z Sawyerem co ?? :) :P Ja myśle, ze ona chyba na wyspie to nie chce mieć dziecka, a jeśli juz to tylko i wyłącznie z JACKIEM !! :P
A tak poważnie to myśle, ze zakończy się 2 sezon na "starciu" "the others" z lostowiczami ...
Pozdrawiam =)
Czemu miałaby chcieć mieć dziecko z jackiem przecież on już jej nieobchodzi teraz zakochana jest w sawyerze a pozatym z jackiem tylko sie przyjaźniła.Więc jeśli już to bedzie miała z sawyerem.
Po 2x13 Kate trochę zazdrosna jest o Anę-Lucię.
A dziecka pewnie nie będzie miała, bo kto by chciał rodzic na takiej wyspie? Z własnej woli?
no jasne zaopatrzy się w aptece w tabletki albo prezerwatywy a jak juz wpadnie to Jack przeprowadzi aborcje , co tu fakt czy oan chce czy nie jak wpadnie
mi sie podoba najbardziej ta wersja co ktoś kiedys powiedział ze wyląduje tam Chuck Norris na spadochronie, i wtedy napewno bedzie koniec :) kopniak z półorotu dla kazdego
w której sytuacji było widać że katye jes zazdrosna??? bylo widać raczej że jest wkurzona na niego że ją olewa i tyle.Pozatym jak już to kate wolałaby mić dziecko z sawyerem nie z jackiem
O ja nie mogę!!! Temat to zakończenie 2 sezonu a wy piszecie kto z kim będzie miał dziecko (sic!).....
ZApraszam do mnie na blog :)
Bo to znowu Logan jakieś głupoty pisze. Ten koleś ma jakiegoś hopla na punkcie Kate i z kim będzie sypała (lol)
no mi sie zdaje ze teraz sobie troche poczekamy i na dziecko i na cokolwiek innego:/ przeciez po 13 odc. 2 serii to kate była bardzoo rozczarowana i bylo jej przykro ze sawyer ja oszukal... nie uwazacie? wiec dziecko dzieckiem ale sawter lekko sprawe zmascil i kate ma go chyba gdzies??(a moze i nie)
ale i tak go lubie:)
tak Galadriela zgadzam sie :P co do zakończenia mam pytanie ile ma być tych seri?????
Wreszcie jakieś pytanie związane z tematem :) A moja odpowiedź brzmi : Oni sami tego nie wiedzą. Na 100% będą 3 serie. 3 zaczną kręcic jesienią 2006.
Zapraszam do mnie na blog związany z Lost :)
czyli jak bedzie 3 seria to druga sie skończy tak że nic sie nie wyjaśni z innymi, darmą, napewno zostana na wyspie,z tym dymem też bo musi przecież byc cos w tej 3 seri. lubie ten serial ale to że od 1 odcinka pierwszego sezonu do 13 drugiego wiem tylko ze to cos na tej wyspie to jakis dym. jak bedą tak dłużej sztucznie podtrzymywać "życie" tego serialu to sie zrobi takie gówno jak klan, bedziesz porostu musiał obejżeć nastepny odcinek bo wiesz i tak że wtym sie nic nie wyjasni. taki serial nie powinien mieć 3 seri wtedy naprawde bedzie kicha z teg
co do tematu i co do guzika... walt muwil
' nie wciskaj guzika.guzik jest zly'
czy cos w tym stylu. czyli jack ma racje nie chca wciskac tego guzika skoro jest zly..;] a raczej zly dla nich(lostowiczow) bo
1. w koncu walt jest z nimi nie? co prawda dziwny byl no ale jednak... po 2. muwil tez ' oni nadchodza. oni sa blisko'
co dowodzi ze mu sie to nie podoba i nie trzyma z Innymi... ;]
nie wiem czy sie myle ale tak ja uwazam...
pozdro;]
No sorry ale jak miałby miec 1 czy 2 serie marudziłbyś że tak serial powinien by dłuższy. Pomyśl trochę człowieku. A poza tym narazie nie jest nudno i nie jest z tego kicha a do 3 serii jeszcze dużo czasu więc na pewno coś wymyslą.
ZApraszam do mnie :)
Nie marudził bym bo to nie jest "Ich pięcioro" żeby mogło byc 10 sezonów i można go przedłużać w nieskończonośc, taki serial nie powinien mieć wiecej jak 2 sezony. Serial mi sie bardzo podoba i powinni zakończyc go w dobrym stylu z jakimś zakończeniem, najlepiej takim którego nikt sie nie spodziewa (tylko bez UFO, duchów, reality show i innych podobnych historii). Po prostu zauwazyli ze film sie dobrze sprzedaje to beda go kontynuować, jak już bedzie to niech wymyśla cos mądrego