Jak dobrze zauwazyliscie w epizodzie 14, po uplywie czasu zamiast cyfr pojawily sie "tajemnicze" znaki... po kolei od prawej:
1. Przypomina mi sam nie wiem co :/ jakis kij- moze to co innego...
2. Ptak - wydaje mi sie ze to kruk
3. Wyraznie widac ze to rakieta - jakiegos rodzaju pocisk...
4. ...........
5. Jakis drut :/ sznurek :/ albo cos innego
Z tego co napisalem wychodzi na to, ze znaki idiotycznie wygladaja albo sam pisze jakies glupoty :/ ale strasznie mnie to ciekawi :D moze zinterpretowaliscie to w jakis inny ciekawy sposob... piszcie...
Pozdro
mozliwe ze jest na wyspie gzies ukryta bron biologiczna zabijajaca wszystkie kruki :p
To są egipskie hieroglify, najprawdopodobniej znaczą one (gdyż jeden znak się nie zdążył wyświetlić) "umieraj". Nie żartuję w tym momencie, obadajcie sobie lost-forum.com .
no właśnie!!!!! wiem o czym mowicie.tylko o co chodzi z tymi znakami--juz dano czas minal lock nie wcisnal przeciez enter na czas!!!!!!!!!!!!! o co chodzi?!!!! denerwuje mnie juz ten serial
Przecież nie pokazały się wszystkie znaki i Locke zdążył wprowadzić kod... poza tym jakiś mechanizm zaczął się uruchamiać. Oglądaj uważniej... -_-
to dlatego ze Lock jest czlowiekiem wiary, sila woli powstrzymal wyspe przed niechybna katastrofa...
Tak sie sklada ze jak mnie cos interesuje to ogladam i wiem dokladnie co sie wydarzyło chyba mnie nie zrozumialeś :P
wytłumaczę ci to ....ok, fajnie ze znaki sie pokazaly po 000 00 , a po znakach mogly sie jeszcze pokazac inne znaki a po tych innych znakach jeszcze inne...::D i tak w kolo macieju--troszke to naciagane nie sadzisz?!!!!!..:D