PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180340
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Mam ten niewątpliwy luksus, że nie muszę czekać aż nasza wspaniałomyślna telewizja raczy zakupić dalsze odcinki, bo mogę je ściągać na bieżąco. Sezon 1 był naprawdę super, coś nowego, świeżego, z odcinka na odcinek nowe zagadki i niespodzianki, nie mogłam się doczekać następnych odcinków, ale sezon 2 mnie na razie rozczarowuje, bo tak naprawdę nic się tam nie dzieje, przynajmniej w dwóch ostanich odcinkach, jakie wyemitowała telewizja amerykańska. Naprawdę lubię ten serial i mam nadzieję, że akcja w końcu nabierze tempa, ten serial ma przecież duży potencjał... A tak w ogóle to polecam wszystkim inny rewelacyjny serial "House" z genialną postacią, dla fanów sarkazmu, wątpię, żeby ten serial kiedykolwiek poleciał w naszej telewizji, a szkoda...

papulina

popieram....co prawda nie wiem nic o Housie...a tak nawiasem, z czego sciagasz??? ja prubuje z emula i abc, torrentowego klienta. nie moge rozgryzc dc++...

ocenił(a) serial na 10
agusia_x

no ja nie wiem czy odcinek 11 nic nie wniosl byl ciekawy i interesujacy
pare rzeczy napewno wyjasnil i zaprezentowal:)

papulina

musze sie niestety zgodzic z papulina, wlasnie jestem po 12 czy 13 odc. drugiego sezonu i o ile po pierwszym sezonie z niecierpliwoscia czekalam co wydarzy sie dalej i pierwszych kilka odc. drugiego sezonu bylo nawet nie zlych to teraz ogladam juz chyba z przyzwyczajenia...a moze mam nadzieje, ze tworcy nas jeszcze czyms zaskocza, bo naprawde zaczyna powiewac nuda i w zasadzie nie wiadomo (albo ja jeszcze tego nie dostrzeglam) do czego kolejne odcinki maja prowadzic...w pierwszym sezonie mielismy wielka niewiadoma, duzo zagadek i ciekawe ich rozwiazania...a tutaj: nic, jesli ma to byc serial tylko o grupie rozbitkow, ktorzy staraja sie wspolnie przetrwac to nie , ja podziekuje...a na wiadomosc o 4-5 sezonach tylko wlos na glowie sie jezy..
o 'house' sie nie wypowiadam, bo nie widzialam ale z przyjemnoscia poszperam w sieci..

marta_61

po 12 13 jeszcze niebyło premiera 8 lub 9 lutego w ABC. 11 odcinek był bardzo ciekawy no i oczywiście obrażony na kate jack

ocenił(a) serial na 9
papulina

Losta ściągam z emule'a, jak na razie na bieżąco. Dwa ostatnie odcinki to dla mnie totalna klapa, zupełnie jakby twórcy serialu stracili pomysł, bo zeszli z tematu i zajmują się sprawami drugorzędnymi zamiast skupić się jakiejś akcji, rozwiązać tajemnice wyspy, coś więcej o obcych, itp.a tu nic
A co do HOUSE, to naprawdę polecam, Hugh Laurie dostał Złotego Globa za rolę w tym serialu, każdy kto to ogląda, zgodzi się, że zasłużenie, posać House'a wymiata!

użytkownik usunięty
papulina

ta to prawda 11 byl naprawde swietny jak dla mnie np :) a co do dc++ to nic prostrzego w konfigiracji i obsludze

p.s
dc RZADZI :))))

ocenił(a) serial na 7

moze mi ktos powiedziec skad sciagacie 2 sezon lost??? z jakiejs konkretnej strony czy przez jakis program?? jak przez program to jakim sie najszybciej ściąga lost, bo nie moge ju sie doczekac kolejnego odcinka :P
z góry dzięki za odpowiedź :D

ocenił(a) serial na 7
Falas

poszukaj na zagranicznych forach dot. serialu Lost, poszukaj sobie na googlach ew. zacznij ściągać poprzez torrenty

właściwie na każdym p2p można znaleźć Lost :)