Mam ten niewątpliwy luksus, że nie muszę czekać aż nasza wspaniałomyślna telewizja raczy zakupić dalsze odcinki, bo mogę je ściągać na bieżąco. Sezon 1 był naprawdę super, coś nowego, świeżego, z odcinka na odcinek nowe zagadki i niespodzianki, nie mogłam się doczekać następnych odcinków, ale sezon 2 mnie na razie rozczarowuje, bo tak naprawdę nic się tam nie dzieje, przynajmniej w dwóch ostanich odcinkach, jakie wyemitowała telewizja amerykańska. Naprawdę lubię ten serial i mam nadzieję, że akcja w końcu nabierze tempa, ten serial ma przecież duży potencjał... A tak w ogóle to polecam wszystkim inny rewelacyjny serial "House" z genialną postacią, dla fanów sarkazmu, wątpię, żeby ten serial kiedykolwiek poleciał w naszej telewizji, a szkoda...
popieram....co prawda nie wiem nic o Housie...a tak nawiasem, z czego sciagasz??? ja prubuje z emula i abc, torrentowego klienta. nie moge rozgryzc dc++...
no ja nie wiem czy odcinek 11 nic nie wniosl byl ciekawy i interesujacy
pare rzeczy napewno wyjasnil i zaprezentowal:)
musze sie niestety zgodzic z papulina, wlasnie jestem po 12 czy 13 odc. drugiego sezonu i o ile po pierwszym sezonie z niecierpliwoscia czekalam co wydarzy sie dalej i pierwszych kilka odc. drugiego sezonu bylo nawet nie zlych to teraz ogladam juz chyba z przyzwyczajenia...a moze mam nadzieje, ze tworcy nas jeszcze czyms zaskocza, bo naprawde zaczyna powiewac nuda i w zasadzie nie wiadomo (albo ja jeszcze tego nie dostrzeglam) do czego kolejne odcinki maja prowadzic...w pierwszym sezonie mielismy wielka niewiadoma, duzo zagadek i ciekawe ich rozwiazania...a tutaj: nic, jesli ma to byc serial tylko o grupie rozbitkow, ktorzy staraja sie wspolnie przetrwac to nie , ja podziekuje...a na wiadomosc o 4-5 sezonach tylko wlos na glowie sie jezy..
o 'house' sie nie wypowiadam, bo nie widzialam ale z przyjemnoscia poszperam w sieci..
po 12 13 jeszcze niebyło premiera 8 lub 9 lutego w ABC. 11 odcinek był bardzo ciekawy no i oczywiście obrażony na kate jack
Losta ściągam z emule'a, jak na razie na bieżąco. Dwa ostatnie odcinki to dla mnie totalna klapa, zupełnie jakby twórcy serialu stracili pomysł, bo zeszli z tematu i zajmują się sprawami drugorzędnymi zamiast skupić się jakiejś akcji, rozwiązać tajemnice wyspy, coś więcej o obcych, itp.a tu nic
A co do HOUSE, to naprawdę polecam, Hugh Laurie dostał Złotego Globa za rolę w tym serialu, każdy kto to ogląda, zgodzi się, że zasłużenie, posać House'a wymiata!
ta to prawda 11 byl naprawde swietny jak dla mnie np :) a co do dc++ to nic prostrzego w konfigiracji i obsludze
p.s
dc RZADZI :))))
moze mi ktos powiedziec skad sciagacie 2 sezon lost??? z jakiejs konkretnej strony czy przez jakis program?? jak przez program to jakim sie najszybciej ściąga lost, bo nie moge ju sie doczekac kolejnego odcinka :P
z góry dzięki za odpowiedź :D