PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 181 tys. ocen
7,6 10 1 180697
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

brawo, LOST

ocenił(a) serial na 10

własnie skończyłem serial. obejrzałem go w kilkanaście dni. Wszystko jest jasne i odczytane. wg
mnie, wszystko to dzieki wspanialym charakterystykom postaci. po prostu geniusz. majstersztyk

ocenił(a) serial na 10
michalgabka

ja jestem zażenowany 6 sezonem... klimat pierwszych 4 sezonów niesamowity, ale potem zaczeli za bardzo kombinować jak dla mnie

ocenił(a) serial na 7
vanuzo

a ja jestem na sezonie 4, i zaczyna mi przeszkadzac ze przeplataja terazniejszosc z przyszlosci, gdy bylo to w strone odwrotna to mialo to sens, bo pokazywali co wydarzylo sie w zyciu bohaterow za nim trafili na wyspe

ocenił(a) serial na 10
nataliazda

Zawsze powtarzam że trzeba uważnie odcinek po odcinku oglądać i układać w głowie w logiczną całość co wcale łatwe nie jest ale dla chcącego nic trudnego :)

ocenił(a) serial na 7
goodvibestyla

tamtej komentarz pisalam po jednym odcinku 4 sezony teraz jestem na 9 czy 10 i przyznaje ze teraz wyglada to lepiej aczkolwiek nadal nie lubie jak pokazuja co sie stanie :p

ocenił(a) serial na 10
nataliazda

W ten sposób poznajesz historię bohaterów po opuszczeniu wyspy, jak można tego nie lubić? Wolałabyś, żeby fabuła odgrywała się poza wyspą, a wspomnienia dotyczyły wyspy? Ja nie.

ocenił(a) serial na 7
lostek815

wolałabym żeby pokazywali najpierw to co się dzieje na wyspie a dopiero jak ja opuszcza co sie działo dalej

ocenił(a) serial na 10
nataliazda

LOST, którego akcja osadzona by była tylko i wyłącznie poza wyspą, to już nie byłby ten sam LOST. Jak dla mnie nie mogli zrobić tego lepiej.