PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180350
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

chciałem dobrze

ocenił(a) serial na 1

próbowałem ogłądnąłem 2 odcinki 1 serii i po prostu utwierdziłem się w prezkonaniu ochyda kanał baeznadzieja tragedia kich kicz nuda kluchy bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee OKROPNE
nie wiem żeby to oglądać to trzeba mieć ...nie ważne minuta ciszy dla litości dla tego SERIALU boże pomóż mu AMEN

ocenił(a) serial na 9
xyz_6

No sorry ale jak ty to ująłeś to "bleeeeeee" zgarnia najważniejsze nagrody filmowe i ma uznanie na całym świecie czego nie można powiedziec o debilnym i koszmarnym "Desperate Housewives". A ty jak nie lubisz tego serialu to siedzisz cicho i oglądasz to co ci odpowiada a nie strugasz frajera i tworzysz tematy typu : "to jest chłam ja tego nie oglądam" bo to świadczy wyłącznie o twojej głupocie....

ocenił(a) serial na 10
xyz_6

chciałeś dobrze? no coż.. nie wyszlo Ci.. to teraz chciej dobrze znowu i poprostu sie zamknij.

ocenił(a) serial na 1
xyz_6

gotowe są zajefajne a lost do dupy czy sadzisz że wszystkie nagrody przeyznają dobrze bo ja nie to jest kicz i ja zdania nei zmienie acha i jak tam chcieli wstawic efekty to i sie nie udaklo bo to wyglada sztucznie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuugotowe rulez zapraszam na bloga tam zobaczysz zdanie na temat nagród]

ocenił(a) serial na 10
xyz_6

myśl co piszesz bo przez ciebie rozpenta sie tu PIEKŁO
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!LOST RULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
HAL1996

Lepiej zaszyj sie w koncie zreszta osób czyli 1/100 co nielubią LOST'a.Przeciez DH anwet sie nie umywa do losta

ocenił(a) serial na 9
xyz_6

Tjaaaaa to twoje zdanie o nagrodach baaardzo błyskotliwe. Normalnie tak durnego tekstu dawno nie widziałem. Co ciekawe inni też myślą jak ja bo dziwnym trafem żadnego komentarza nie masz.....

ocenił(a) serial na 1
xyz_6

jack pieklo to sie rozpetalo jak powstal pomysl na lost a bnie jak ja pisze moje zdanie i zdanie wielu osob

laska a gnw jest super ciekawe czy ogladaleas choc jeden odcienek tam przynajmniej nie piowiewa potworasem z wyspy dh rulez

ocenił(a) serial na 9
xyz_6

Ej, dajcie se spokój.....
Moim zdaniem niema sensu prowadzić z ta osobą jakiejkolwiek rozmowy ( chodzi mi o temam Lost`ów), bo jego odpowiedź zawsze bedzie taka sama, nie probojmy takze na siłe wbic mu ze Losty sa filmem bardzo dobrym.

ocenił(a) serial na 10
xyz_6

w sumie widzialem 7 odcinkow DH i powiem , ze nawet mi sie podobaly ale itak :

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! LOST rULZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 9
Dugi_3

Znam oba seriale prawie że na pamięć i oba są rewelacyjne, ale jednak LOST to już jest żywa legenda i już lada moment będzie aż tak popularny że "modne" stanie się nie oglądanie go - żeby się wyróżnić.

Na przykładzie kolegi już widać że się zaczyna. Nie ma nic bardziej dobrego dla serialu (oczywiście nie tylko) niż moda na nieoglądanie go - oznacza to że oglądają go wszyscy.