nawet nawet ale nie sadzę że zasługuje na swoje nagrody naprawdę dobry by był ale fabuła
niestety straciła już po 1 sezonie hmm jak już nagrywają to mogli by nie udzielać fantastyki
żałosnej trochę pokombinować i można coś ciekawszego wymyślić opinie o zmienionej
fabule chętnie przyjmę
Ja kończę 2 i dalej trzyma klimat.
I zaskakuje mocno, a nie nudzi ;)
Ale mówią, że 4 to już o wieeele gorszy sezon to prawda?
To zależy co kto lubi. Jak dla mnie to 4 jest spoko i nie przynudzał. Potem jest jeszcze lepszy 5 sezon.
Wiecie, że geniusze z TVP puszczają LOST o 3 nad ranem...
Dac im nagrode Nobla, kto to będzie oglądał?
Oni to puszczają jako zwykły zapychacz do ich słabej ramówki, a nie stricte po to żeby ludzie oglądali ;]
Żal mi tych z TVP, puścili 5 sezon a 6 to już niee
A myślałam że sb oglądnę odcinek specjalny przed 6 sezonem po polsku a tu lipa ;_;
No bo tak jak pisałam - oni traktują LOST jako zapychacz. Gdyby chcieli żeby ludzie to oglądali to po 1 puścili by o jakieś bardziej sensownej porze, a po 2 puścili by od początku a nie od dupy strony ciągle puszczają 4 albo 5 sezon.
Jeszcze kilka lat temu publiczna miała w nocy przerwę od emisji. Pojawiał się albo zegar albo zwyczajny śnieg. Ale inne kanały nie próżnowały i coś tam nadawały tym samym jakieś grosze zarabiając, więc publiczna też postawiła, że coś tam dawać będą. Ale, że póki co nie mają na to kompletnie pomysłu to dają wszelakie powtórki, czasami w zupełnie przypadkowej kolejności, więc tak jak wspomniałaś- to zwykłe zapychacze ramówki.
No dokładnie i to jest w sumie przykre że traktują ten serial w taki sposób no ale cóż, nie od dzisiaj wiadomo że jak publiczna puści coś porządnego to późno w nocy, kiedy normalni ludzie już dawno śpią i to jeszcze raz na ruski rok:]
no widzisz tobie się podobał no i gid ale dla mnie trochę za mało pokombinowane mogłem w nocy spokojnie spać :D a są filmy po których przez myślenie o nim zasnąć nie można tyle :D:D sr. że wtrąciłem film i połączyłem to z serialem no ale bywa :D:D:D
No tak, ale już w 1 sezonie są wyraźne sygnały że ten serial to nie będzie jakiś Robinson Crusoe
eee co kto lubi.. ;) ja tam lubię fantastykę; serial skończyłem oglądać kilka lat temu, ale wtedy niecierpliwie czekałem na premierę nowego odcinka co tydzień. w moim rankingu na 2. miejscu, za House'm :-)