czemu nikt nie lubi Jacka? wedlug mnie jest to jedna z fajniejszych postaci.... nie przeszkadza mi ze jest jakis bardzo odpowiedzialny...chyba wlasnie o to chodzi, prawda?? nie chcialabym zeby zginal, bo podobno zginie, poniewaz serial straci na wartosci-w koncu to Jack wszystkich motywuje itp...
mi przeszkadza w nim najabardziej to ze czuje sie przesadnie odpowiedzialny.. mowi ludziom co maja robic albo czego nie... jak to locke ostatni powiedzial "a kim jestesmy zeby mowic komuś co powinien a czego nie powinien robic?" wogole Jack jest taki wszedobylski, wszedzie zawsze on.. poprostu goscia za duzo w tym serialu i robi sie naprawde nudny.
a skad masz info ze podobno zginie? nie powiem ze mnie to jakos specjalnie martwi :)
heh mnie to by też zbytnio nie zmartwiło. Ale też nie słyszałem, ze ma zginąć, co innego Ana Lucia :P będzie kaputen XD
A Jack myśli, że jest wszystkim bardzo potrzebny. jka dla mnie to Loce wymiata i jeszcze parę innych postaci godnych jest uwagi. (Sawyer :P)
pozdro .
miedzy innymi z gazety mojej babci- Swiat serali. wywiad czy cos kolo tego z tym aktorem i on muwi ,, (...) JS umiera...(...)'' osobiscie ja go lubie i nie uwazam ze jest go pelno. pozdro:)
cos ich tak jakos za duzo do zdychania... o anie tez slyszalam.. zbiorowy mord? dla mnie bomba, byleby zostawili sawyera :D
Ja też nie jestem jakimś tam fanem Jacka ale nie żebym go od razu nie lubił po prostu w porównaniu do innych jego postać wygląda dość blado. Nie ma to jak Sawyer i Charlie ;)
Nie wiem czemu ludzie czepiaja sie Jacka to ze czuje sie odpowiedzialny za grupe?
Jak sobie przypomnicie na poczatku nie chcial to inni wzieli Go na przywodce, wiec po prostu robi co do Niego nalezy.
A ze jest troche pierdola to juz inna sprawa:)
A co Wy widzicie w Sawyerze to juz kompletnie nie rozumiem.
CHoc w sumie chamstwo jest w cenie podobno, choc ostatnio sie troche zmienil:)
ja Jacka bardzo lubie, jest postacia, ktora wiaze pozostalych bohaterow. jak w kazdej grupie, wylonil sie z niej lider, jack w tej roli jest przekonujacy, poza tym milo sie na niego patrzy
jack niechciał być przywódcą. rozbitowi sami go przecież wybrali jemu wszyscy przecież ufają .sama Kate mu powiedziała że gdyby go niebyło znimi to niewie coby znimi było.fakt że w ostanich odcinkach lekko idiote z siebie robił......
Jack jest fajna postacia,,, nie denerwuje mnie on,, no moze z wyjatkiem momentow gdy "stara" sie rozkazywac innym,, to mnie razi ale ogolnie jest ok,,ludzie sa przeciez rozni,,, ale [qrwa!] to dla podkreslenia irytacji,,czytalam wpisy tutaj i natknelam sie na spojler o smierci Jacka,,kurna no ludzie ostrzegajcie bo im wiecej wiem tym mniejszy entuzjazm przy ogladaniu....
zgadzam sie, tez nie chcialam sie dowiedziec, ze jack umrze! tak samo shanon, o czym dowiedziałam w watku - sondzie nt. najnudniejszego bohatera serialu!
jezeli chodzi o to ze napisalam ze chyba umrze- nie raczej nie umrze, tylko pisze to co inni pisali- i dobrze ze nie...
Jack jest taki jakiś dziwny poprostu mi tu nie pasuje :)
Zapraszam do mnie na mojego blo0ga :P
Odpowiedzialność Jacka jest przesadna jest zbyt pozytywną postacią w sumie nie popełnia błędów i to jest nudne.
niebronie go ale to dzięki niemu tylu ich przeżyło w 1 sezonie był dobrym przywódcą teraz troche może gorzej idzie ale wszyscy na wyspie wniego wierzą i mu ufają.
Tak po pierwsze to Jack wcale nie jest nudny!!! To jest super postać, dzięki której w ogóle oglądam ten serial. gdyby Jacka nie było to nawet Kate nie miałaby się o kogo starać :P No a poza tym Jack jest typowym menem, a Sawyer to typowa menda i drań. Chociaż nie przeszkadza mi tak bardzo jak np Charlie. On zdążył mnie już z leksza wkurzyć. Kochajmy Jacka !!! ps Aha no i jak ktoś wie coś może o funclubie Jacka to proszę o inf bo chętnie się zapiszę :P
to widzisz Agatko, jak go nie bedzie to przestaniesz oglądać? i nie bedziesz mnie bombardowac jego fotkami? to teraz robie wszystko zeby go zabili. A plotka niesie ze producenci rozwazaja taka mozliwosc :P a co do Sawyera, to badz tak mila i odczep sie od niego w końcu, bo o ile jeszcze rozumiem ze za nim nie przepadasz to nazywanie go mendą jest lekkim przegięciem. ja nigdy nie mówiłam ze jack to menda. no ale to tak BTW. (cały post adresowany do Ineth) :)
Ja bardzo lubie Jacka moi ulubieni aktorzy to Boone no i Kate i Jach egzekfo no i Hugo:)NIe no wszyscy sa exxxxxxxxxxxtra:):)
Jack moze byc nie powiem zeby mnie tam jakos pociagal (co innego Sawyer;P) a poza tym intryguje mnie to gdzie chirurg pracujacy wieksza czesc doby dorobil sie takich bicepsow:D
Ja go lubie. Na pewno jest lepszy niż Sawyer, bo przynajmniej coś robi, czymś się interesuje, a nie tak jak tamten...
Ja nic nie mam do Jacka,chociaz moją ulubioną postacią to on nie jest.Wkurza mnie tylko,że jest o nim aż tyle odcinków,dużo więcej niż o innych,a w końcu nie jest najciekawszą postacią ze wszystkich