PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180350
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Hej zauważyliście, że jak ginie ojciec Shannon, to w tle pojawia się Jack. Pamietacie ze Jack musiał wybrać którą z ofiar wypadku ratować, i wybrał swoją przyszłą żonę, a drugi kierowca zmarł w tym czasie, więc wyglada na to, że to był właśnie ojciec Shannon.

ocenił(a) serial na 10
czomber

Oczywiście, że zauważyłam, czemu miałam nie zauważyć???

ocenił(a) serial na 10
galadriela

kazdy to zauwazyl chyba bo ten film trzeba ogladac z duza dokladnoscia ale spoko
ps. ale jaja dal sewyer w 13 odcinku

ocenił(a) serial na 10
czomber

Wiadomo że wszyscy zauważyli przechodzącego Jacka.

ocenił(a) serial na 10
Puciol

jasne że każdy zauważył, a jak obejrzysz 13 odcinek 2 sezonu to sie bedziesz pytac czy zauważyliśmy matke keit w barze gdzie był sawyer

ocenił(a) serial na 10
czomber

a zauwazyliscie, ze Jack coraz bardziej robi się " zdziczały " jakos tak dziwnie sie zachowuje i hmm lubie jego postac ale w pierwszej serii byl jakis normalniejszy, teraz mu chyba władza odbija

ocenił(a) serial na 10
czomber

A zauważyliście w 4 odcinku 2 serii gdy Harley ma sen w spiżarni to na mleku jest zdjęcie Walta i pisze zaginiony? :P

soldier_2

Jib ludzie ale wy jestescie spostrzegawczy normalnie az w podziw wpadne... pewnie polowa z was cos przeczytala na necie i juz - sam sie przyznaje ze wiekszosc tych rzeczy przeczytalem na necie wiec nie "szpanujcie" ze cos zauwazyliscie

ocenił(a) serial na 9
Prophet

Oh nie, ludzie ale jesteście spostrzegawczy..... Ja też jestem spostrzegawczy... normalnie zauważyłem że Kate jest KOBIETĄ...... i Sun też i ....... Proszę was nie twórzcie tak durnych tematów bo aż mi ciarki przechodzą jak coś takiego widzę. Zachowajcie to dla siebie bo czymś takim naprawdę się ośmieszacie.

ludwisiu

no to ta info nie sa z netu. wiec ludziska moi drodzy(bardzo to gramatyczne:p) jesli ktos nie zauwazyl to popatrzcie sobie na odc. 9 2 serii na scene w ktorej kate wyszla z sawyerem z bunkra i on konia zauwazyl a ona wstala i podeszla do konika itd. zobaczcie sobie na prawa "krawedz" monitora i jesli macie dobry wzrok to co zobaczycie...?
ano reke tresera prawdopodobnie czy tam opiekuna konia. moj qmpel to zauwazyl i sie usmialam troche:p

ocenił(a) serial na 9
mikelp

Witam!
Też to zauważyłem, ale jakoś mi to zwisało , tym bardziej się nie uśmiałem, wpadki się zdażają czesto, nawet bardzo.... i naprawde nie rozumie z czego sie tu śmiac ....

Chmielu_4

jeju gosciu! cos ty taki ciety? wyluzuj troche po prostu zabawne sa takie niedopatrzenia ekipy i tyle jak ty sie nie chcesz smiac to sie nie smiej rany..

ocenił(a) serial na 10
mikelp

To jest wpadka? To nie było przypadkiem celowe?

ocenił(a) serial na 9
ewelina_5

Celowe????? Co ty wygadujesz??? Celowo pokazali ręke tresera żeby było fajniej.... pomyśl co piszesz....

ewelina_5

nie no raczej nie... no zastanow sie przeciez kate byla sama z sawyerem no i nikt wczesniej konia nie widzial to na 100 wpadka